Jump to content

[B-Zone-TV]Summer is back

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

Ai evoluat mult, ai idei bune, dar inca ai probleme cu calitatea video-ului. Da-mi un PM si o sa iti dau un intro si cateva sfaturi despre calitatea video-ului.

Multumesc razz si brock nu pot sa iti trimit pm daca poti trimitemi tu mie ca nu merge :((

Nu-mi prea place...Textele şi intro banale.

Ai prezentat cred că de vreo 3 ori fix aceeaşi locatie ( Acel far)

Calitatea lasă de dorit... La filmat cu camhack te-ai tot dus.. camera tot se mişca.Sunt mii de programe tip "Smooth Camera"...

Cănd filmezi o activitate sau ce se vrea să fie , la unele abia filmezi puţin cu , colţul şi restul doar peisajul.Acelaşi şi acelaşi...

Melodia cam de cocălari...cam doar aşa ceva se ascultă la ora asta in draga noastră Românie , oricum gusturile nu se discută aşa că...

Mai ai mult de lucrat.

Dacă asta a fost primul sau unul dintre primele tale filme cred că a ieşit cât de cât bine...

Mai aştept filme de la tine , sunt curios cum evoluezi.

EDIT: Am zis că gusturile nu se dicută...

Nu accepţi nici măcar o critică?

Edited by RazvanB

Nu-mi prea place...Textele şi intro banale.

Ai prezentat cred că de vreo 3 ori fix aceeaşi locatie ( Acel far)

Calitatea lasă de dorit... La filmat cu camhack te-ai tot dus.. camera tot se mişca.Sunt mii de programe tip "Smooth Camera"...

Cănd filmezi o activitate sau ce se vrea să fie , la unele abia filmezi puţin cu , colţul şi restul doar peisajul.Acelaşi şi acelaşi...

Melodia cam de cocălari...cam doar aşa ceva se ascultă la ora asta in draga noastră Românie , oricum gusturile nu se discută aşa că...

Mai ai mult de lucrat.

Dacă asta a fost primul sau unul dintre primele tale filme cred că a ieşit cât de cât bine...

Mai aştept filme de la tine , sunt curios cum evoluezi.

Textele si intro sunt banale stiu nu dar nu am stat sa le fac pana la urma nu conteaza introul si textul conteaza continutul si faza cu smooth camera :)) intreaba pe ori cine care face filme poti da un click pe sageata si te duce la filmele realizate si intreabai daca folosesc programul/modul ca nu stiu ce e si la faza cu faru cine isi da seama isi da, Primadata a fost zi am prezentat pe zi a 2 ora am filmat unpic pe zi si dupa ai observat ca s-a facut noapte dc? pentru a prezenta ce se intampla noaptea!Nush daca te uiti asa la filme "adevarate"Observi ca nu schimba o faza de la una la alta de ex primadata vorbeste cineva dupa arata niste masini trecand/ori un peisaj frumos dupa trece la alta scena cand vorbeste cineva asta am incercat sa fac la faza cu farul !Faza cu fetele cand alearga este facuta tot la far dar nu se vede farul asa mult.Si nu nu sunt la primul meu film dai click pe semnatura si vezi ce am mai facut !

Melodie de cocalari?Atunci tu ce asculti ma daca zici ca aia e melodie de cocalari Florin salam hai in vacante?Daca bagam paraziti care injura la greu luam ban !:) am cautat sa bag ceva despre vara!

Foarte reusit filmul! Imi place ideea...dar mai ai delucrat la 2 lucruri : intro si calitate video. In rest videoclipul este foarte tare! Felicitari!

A iesit foarte bine,felicitari

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.