Jump to content

[B-Zone TV]Arssura ft Jazza - Sfarsit de drum [VIDEOCLIP]

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV]Arssura ft Jazza - Sfarsit de drum [VIDEOCLIP]

Gen: VIDEOCLIP

Data: 22/07/2013

Scurta prezentare: videoclip

imi cer scuze pentru momentele plictisitoare din clip, dar nu am putut realiza chiar tot ce spun cei 2.

Superb, ti-am acordat un + pentru idee plus modul in care a fost realizat clipul.

Multumesc :D, oricum nu am putut realiza perfect toate scenele, daia par plictisitor in unele scene.

Frumos video. Ai găsit şcenele potrivite şi ai filmat în stilul muzicii. Bravo.

Multumesc,

Bine realizat, chiar îmi place. Deşi nu sunt un împătimit al muzicii hip hop... repet, bine realizat. Felicitări şi menţine-te tot aşa!

Tare, cu ce program pui o piesa peste un filmulet?

Daca stii vreun tutorial si ai putea sa mi-l postezi aici sau sa-mi dai PM as fi multumit.

Multam fain!

programul este sony vegas

ai aici cate ceva despre acesta, niste bassicuri

Este un film frumos.

Felicitari pentru munca depusa!

Este un film bun (parerea mea) A iesit super! ;)

parerea fiecaruia conteaza

eu prin sfaturile voastre m`am perfectionat si o sa ma perfectionez in continuare

Îmi place, lucrezi cu profesionalism și devotament pentru pasiunea ta. Ține-o tot așa. Succes în tot ceea ce îți propui, urmează-ți pasiunea și fii deschis pentru a învăța de fiecare dată :)

Îmi place, lucrezi cu profesionalism și devotament pentru pasiunea ta. Ține-o tot așa. Succes în tot ceea ce îți propui, urmează-ți pasiunea și fii deschis pentru a învăța de fiecare dată :)

Multumesc, pun pasiune in ceea ce fac si o sa tin cont de sfatul tau

Interesant..si nu ai dreptate..scenele nu sunt plictisitoare..redau mesajul pe care il transmite melodia.. Frumos !

eu spuneam de unele scene care se repeta

daca tu asta crezi...

Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.