Jump to content

nu inteleg

edusca00

Recommended Posts

scz ca fac acet topic prostesc si ca nu e treaba mea dar nu inteleg o chestie ce treaba are cu politia asta ca doar pd-ul il are ??

Powergaming

Un powergamer este un jucator care incearca sa-i forteze pe altii sa participle la role-playing care nu au nici o obligatie. De exemplu, un jucator care descrie caracterul său ca făcand ceva cu (sau contra) altui caracter care in mod normal solicita pe altcineva sa joace alaturi, ca bataia sau intalnire sexuala este considerat a fi powergaming.

Powergame

Powergame , precum spune si termenul inseamna folosirea puterii , actionarea ca Rambo si

cand nu ii dai celuilalt participant la Role play nici o sansa sa raspunda la comanda /me a ta.

de exemplu :

/me il prinde pe Andrei de umar si il trage dupa el

e un exemplu de powergame .

Corect este:

/me incearca sa il prinda pe Andrei de umar

Andrei trebuie sa raspuna

/me rezista

sau

/me nu rezista

pentru orice comanda /me asupra unui Jucator este nevoie sa incerci

Metagaming

In jocurile role-playing, metagaming-ul este folosirea cunostintei de Out-of-character intr-o situatie In-character. Un caracter jucat de un metagamer nu actioneaza intr-un fel care reflecta experientele din joc a caracterelor sau povestea jocului.

Metagame

Este una dintre cele mai importante reguli are role play-ului si este cea mai usoara de invatat.

Daca te intalnesti cu cineva pe strada nu poti sa ii zici pe nume pana ce nu faci cunostinta cu el

si iti spune care e numele lui in caracter . Apoi te poti imprieteni cu el si avea o relatie buna

in caracter.

IN OOC (( )) "/b" ii poti zice pe nume deoarece e in afara caracterului .Cumva viata reala .. ii vezi

name tag-ul si ii poti zice in OOC dar nu in IC

multumesc cu ce ajuta un politai sa stie astea daca nu site sa dea un arrest ? si chestia cu /me nu stau suspectii cand tragi in ei in masina in tot ce apuci dar sa le zici /me il trage de umar

ori te injura ori rade de tn :| si asa apr posturi cu limbaf vulgar si deastea pentru ca sunt multe reguli care nu au ce cauta dupa parerea mea

R3g3n3sis si gladus: La voi e un topic aiurea, nici macar ati citit continutul.Ati vazult titlul " NU INTELEG " si gata, topic aiurea.Totusi e foarte util acel topic dar, edusca, tot degeaba..nimeni o sa respecte regulile astea. Chiar le ia in bataje de joc..

Role Play (Game) nu am vazut de mult si.. cum nimeni nul face nici politia nu face..(politia e creata in stil RP, dar nu e folosit)

Comenzile astea pt. romani sunt facute in felul urmatoru :

/s - la eventuri sa se vada mai bine.

/me - sa imite mesajele cu x ia dat o arma lui x.

/b - start la event.

postul asta chiar e aiurea---pe bune=))=))

nu cred ca esti pe joc de 10 zile ;)

rege daca u crezi ca am facut postu asta sa ma aflu in treaba cum crezi dar sunt niste comenzi banale adica

cand eram FBI stiu ca era ceva munca sa prinzi un runner dar sa ii mai si spui /me il trage de umar pe x =)))) cum ziceam ori il injura acel wanted ori ii ofera mai mult timp pentru a fugi ;)

eu inteleg sa fiti realisti dar totusi e un joc ;)

plus ca aceste intrebari cred ca sunt puse la testul pd si in loc sa intrebati baliverne invatati sa dati wanted :)

piticu tu sti prea bn ce fel e in pd si ce fel sunt cei cu wanted

si asa apar acele posturi gen AIUREA iti face o poza cand scri /me il trage de umar pe cutarescu cand el are wanted 6 face poza si rade de tn u il injuri si asa apar scandale urmate de warm ori ban ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.