Eugen Costache Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Nume: Atheist Ce problema ai?: Intrebare/pareri O scurta descriere a situatiei: Ce parere aveti despre placa video NVidia GeForce 7950 (512 mb / 256b) , Cu ce fps considerati ca o "arde" pe SAMP/fifa 2013 ? Screenshot: - Alte precizari: Multumesc,astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Depinde si de restul configuratiei, de rezolutia la care joci si de detaliile pe care le vrei. Da mai multe detalii si iti voi spune aproximativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Costache Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 (edited) Pai , sa zicem ca pe SAMP cu rezolutia 1024 , draw distance full , detalii high ,, Adica,banuiesc ca o sa mearga cam in 50-60 fps..zic eu,dar vreau si parerile altora sau poate e cineva care deja detine aceasta placa.. Edited July 26, 2013 by Atheist Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Pe SA:MP nu are rost să pui detalii HIGH pentru că subliniez , NU există nici măcar o diferenţă vizibilă intre LOW si HIGH , sau care măcar să îţi pese. Cât despre placa video , ca să îţi dau o idee despre SA:MP eu mă joc de pe o placă video integrată cu 126mb de VRam la 1366x768x32 cu 70-80 FPS afară , 50FPS când e event/lag/spam pe chat etc şi 100FPS în orice interior. Cât despre FIFA nu ştiu să-ţi spun , n-am jucat niciodată şi nici nu mă pasionează deloc fotbalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Sincer sa fiu, nu prea este bunicica placa video, dar merge pentru jocurile care vrei sa le joci, pentru FIFA 2013, o sa-ti mearga bine, doar daca dai setarile mai la LOW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 @@Atheist,Este o placă video medie, cu ajutorul căruia ai putea să joci anumite jocuri la medium pentru că este limitată la tehnologii şi ram având doar 512.Acum depinde de starea ei, dacă a fost folosită foarte mult e posibil să întâmpini anumite probleme, sau poate chiar mai rau, iar dacă placa este într-o stare oarecum bună o să te ajute pentru că este Gigabyte, cea mai bună marcă din seriile nVidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Costache Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 @@Atheist,Este o placă video medie, cu ajutorul căruia ai putea să joci anumite jocuri la medium pentru că este limitată la tehnologii şi ram având doar 512.Acum depinde de starea ei, dacă a fost folosită foarte mult e posibil să întâmpini anumite probleme, sau poate chiar mai rau, iar dacă placa este într-o stare oarecum bună o să te ajute pentru că este Gigabyte, cea mai bună marcă din seriile nVidia. Este nou-nouta ,nu a fost folosita nici macar odata. Treaba e ca am o placa integrata de 512mb / 128b ,dar e cam "varza" pentru ca la placile video integrate,iti mai mananc din ram ... Am gasit placa asta la un pret excelent fata de cat se vinde in magazine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Raducu Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Este nou-nouta ,nu a fost folosita nici macar odata. Treaba e ca am o placa integrata de 512mb / 128b ,dar e cam "varza" pentru ca la placile video integrate,iti mai mananc din ram ... Am gasit placa asta la un pret excelent fata de cat se vinde in magazine O dedicata slaba este oricum mai buna decat o integrata buna, asta sa tii cont, imi poti spune cu cati bani ai gasit aceasta placa video.. adica daca vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 este placa video cu procesor grafic dual ? daca este placa aceea + vreo` 4 gb ram + un dual core poti rula lejer si jocuri noi, pe medium. [ de sa-mp nici nu se mai pune problema ] am gasit un exemplu, ce am gasit si eu pe youtube : jocul are o grafica foarte buna si e nou-nout, poti trage si singur concluzia despre placa video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 eu am un 9800gt de la gigabyte tot 256bits si 512 mb, iar sa-mp ruleaza cu 100fps oriunde inafara de locurile unde este lag, iar la fifa ruleaza cu toate detaliile la maxim cu vreo 60 fps, iar placa duce la cel putin mediu toate jocurile care nu sunt directx 11 only, totusi 9800gt este putin mai avansata la tehnologii si are clockurile umpic mai mari, dar ar trebui sa iti mearga totul bine pentru ce vrei tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F doN arT Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 In general placile video de la NVidia sunt foarte bune, mai ales pentru jocuri. GeForce 7950 pe 512 mb face parte din seria 7900 GT si NU se arde daca joci Fifa 2013, indiferent de detalii . Acum depinde si de restul configuratiei (cum zicea CBN Chuck) si daca are racire activa e mai buna. Eu iti recomand placile video seria GTX, sunt putin mai scumpe, dar au o viata mai lunga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 e bunicica placa video, daca iti mai cumperi ram si un procesor bun iti merg jocurile noi perfect . Samp-ul merge nu are treaba si pe un pc cu placa video integrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Costache Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 O sa fac o poza maine si o sa o pun aici, Are racire activa + alimentare separat , Ce-i mai nasol e ca nare mufa VGA imi trebuie un adaptor DVI - VGA , Am dat comanda pe net si astept sa vina ... dupa sa vedem ce "dezvolta" aceasta placa video . @Radu Din ce am vazut acolo se pare ca "dezvolta" destul de bine . @SQ Raducu Am dat foarte putin (Am luat-o de la cineva care nu prea stie cu ce se mananca , a primit-o cadou) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Costache Posted August 3, 2013 Author Share Posted August 3, 2013 (edited) Se poate da topic closed. Am montat placa video, si merge pe rezolutie 2180 x 1024 cu 85 fps . Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea P.S. Scuze de dublu post Edited August 3, 2013 by Atheist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts