Marcus Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 @@Luke, In mare, este o lucrare reusita. Nu prea am ce sa iti reprosez, poate doar faptul ca ai fi putut sa folosesti o culoare putin mai deschisa(asta poate pentru ca mie, de fel, imi plac culorile deschise). Mi-ar fi placut sa vad deasupra acestui text, un altul.Asta pentru a vedea cum stii sa incadrezi lucrarile. Bafta multa pe viitor, cu siguranta o sa progresezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Cam simpla imaginea, dar este destul de reusita. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 E destul de frumos. Felicitari pentru munca depusa,dar niste efecte acolo nu ar fii stricat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Imi place, simplu si bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Este foarte frumos logo-ul,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picone Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Nu stiu cat ai lucrat dar aceasta imagine ma duce cu gandul la acele site-uri unde iti puteai face un text cu anumite animatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Nu stiu cat ai lucrat dar aceasta imagine ma duce cu gandul la acele site-uri unde iti puteai face un text cu anumite animatii. Ma acuzi de RIP ? Daca da posteaza o dovada prin care sa areti ca lucrarea nu este facuta de mine. Daca tot esti curios , am stat 10 - 15 minute. Astă' seara voi posta v2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Simplu si frumos, imi place mult. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B09 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Imi place cum a ales culorile. Dar fontului parca ii lipseste ceva, putin prea simplu. Poate daca mai adaugai niste detali iesea mai frumosa. Imaginea nu e urata, doar ca e simpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooKid Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Lucrarea este frumoasa dar are cateva defecte."B"-ul acela este orientat gresit,si este [utin cam simpla.Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Felicitari pentru munca depusa mai asteptam si alte lucrari din partea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
H A R R I S O N Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Felicitări, este un banner 3D frumos, dar totuși mi se pare că este cam simplu, nu sunt eu un expert în logo-uri 3D, dar este destul de frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S k e l e T Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Imi place foarte mult pentru ca este simplu. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 O lucrare reuşită, îmi plac culorile folosite pentru acest Logo [ 3D ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts