Jump to content

Movie casting - plătit

MrKira
 Share

Recommended Posts

Aşa cum spune şi titlul, sunt în căutare de actori. Dacă ai timpul necesar şi consideri că eşti în stare să joci într-un film, atunci foloseste următorul model.

Nick:

Prenume:

Vârstă:

Nume RPG1:

Level:

Contact Y!M:

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte):

Alte precizări:

Fiecare actor va fi răsplătit cu 500$ - 1.000$ pe serverul RPG1 în funcţie de rolul deţinut şi munca depusă. Cine ştie, totul poate creşte în funcţie de acting. (Dacă filmul ajunge la standardele propuse, voi da o răsplată surpriză care de această dată nu va mai fi în bani!)

Nick: S3mK

Prenume: Costin

Vârstă: 15 ani

Nume RPG1: [s4G]SemK

Level: 21

Contact Y!M: s3mk_effects

De ce crezi că eşti capabil să joci în film?: Deoarece am experienta, am mai jucat in 'filme'. Inteleg repede instructiunile si ce trebuie sa fac.

Alte precizări: Cat tine de promovarea serverului, nu imi trebuie bani.

Nick: S3mK

Prenume: Costin

Vârstă: 15 ani

Nume RPG1: [s4G]SemK

Level: 21

Contact Y!M: s3mk_effects

De ce crezi că eşti capabil să joci în film?: Deoarece am experienta, am mai jucat in 'filme'. Inteleg repede instructiunile si ce trebuie sa fac.

Alte precizări: Cat tine de promovarea serverului, nu imi trebuie bani.

Acceptat!

Cum doreşti, poate ai dreptate, suma este una infimă pentru unii, dar chiar şi aşa, tot te voi pune pe listă odată ce am terminat filmările, pentru premiul surpriză. Mulţumesc şi bine ai venit în echipă!

ATENŢIE! Locurile sunt limitate!

Nick: Kraft.

Prenume: Marius

Vârstă: 15

Nume RPG1: Kraft.

Level: 40

Contact Y!M: el.marius98

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Deaorece am o experienta oarecare pentru un actor si imi place sa ajut.

Alte precizări: -

Nick: Roronoa Zoro

Prenume: Alexandru

Vârstă: 19

Nume RPG1: Alexan

Level: 18

Contact Y!M: web.conection

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Sunt intelegator si imi place sa ajut in orice proiect.

Alte precizări: Vreau sa spargem Box Office-ul

Nick: mr.boss_iulian

Prenume: Sergiu

Vârstă: 16 ani si jumatate

Nume RPG1: mr.boss_iulian

Level: 23

Contact Y!M: sergyu_parkour2009@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Sunt capabil sa joc intr-un film deoarece: am ajutat la multe filme facute pe acest server, si am realizat chiar eu cateva :D

Alte precizări: Ma pot ocupa cu montajul daca e nevoie :P

Nick:SMECHER DE MIC

Prenume:Marius Daniel

Vârstă:~15

Nume RPG1:[69]danone.

Level:34

Contact Y!M:god.metin55

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte):Deoarece am mai facut filmulete, si am pasiune.

Alte precizări:Nu

Nick: Kraft.

Prenume: Marius

Nume RPG1: Kraft.

Level: 40

Contact Y!M: el.marius98

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Deaorece am o experienta oarecare pentru un actor si imi place sa ajut.

Alte precizări: -

Nick: Roronoa Zoro

Prenume: Alexandru

Vârstă: 19

Nume RPG1: Alexan

Level: 18

Contact Y!M: web.conection

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Sunt intelegator si imi place sa ajut in orice proiect.

Alte precizări: Vreau sa spargem Box Office-ul

Nick: mr.boss_iulian

Prenume: Sergiu

Vârstă: 16 ani si jumatate

Nume RPG1: mr.boss_iulian

Level: 23

Contact Y!M: sergyu_parkour2009@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Sunt capabil sa joc intr-un film deoarece: am ajutat la multe filme facute pe acest server, si am realizat chiar eu cateva :D

Alte precizări: Ma pot ocupa cu montajul daca e nevoie :P

Nick:SMECHER DE MIC

Prenume:Marius Daniel

Vârstă:~15

Nume RPG1:[69]danone.

Level:34

Contact Y!M:god.metin55

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte):Deoarece am mai facut filmulete, si am pasiune.

Alte precizări:Nu

Toţi sunteţi acceptaţi!

Mai caut doar 1-2 actori!

Nick: RAZVANVR6

Prenume: Razvan

Vârstă: 14

Nume RPG1: RAZVANVR6

Level: 28

Contact Y!M: razvan331@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Am mai jucat, am experienta.

Alte precizări: --

Nick: RAZVANVR6

Prenume: Razvan

Vârstă: 14

Nume RPG1: RAZVANVR6

Level: 28

Contact Y!M: razvan331@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Am mai jucat, am experienta.

Alte precizări: --

Răzvan acceptat!

Nick: Catalin 69

Prenume: Catalin

Vârstă: 17

Nume RPG1: Catalin.

Level: 45+

Contact Y!M: Dau PM daca sunt acceptat.

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Imi plac filmuletele realizate de tine si vreau si eu sa particip.

Alte precizări: Multumesc anticipat!

Cătălin, îmi pare rău să te anunţ, dar eşti respins. Am nevoie de actori care să spună dacă sunt capabili să joace într-un film, nu linguşitori. Nu ajungeţi nicăieri în viaţă în felul ăsta, nu cu toţi.

Mai caut 1 actor care să joace în film! Mâine voi închide acest topic.

Nick: ZoRneT

Prenume: Madalin

Nume RPG1: ZoRneT

Level: 11

Contact Y!M: mandru_madalin2000

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Da. Am putin timp liber zilele astea , si , chiar vreau sa incerc o asemenea experienta.Si sunt o persoana care se tine de cuvant. Uite spre exemplu mai am o experienta de ieri , unde am filmat prezentarea serverului alaturi de Kelton , Teylo etc (va aparea in urmatoarele zile).

Alte precizări: Multumesc.

Edited by ZoRneT

Contact Y!M: Scrie pe profilul meu.

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Da. Am putin timp liber zilele astea , si , chiar vreau sa incerc o asemenea experienta.

Nu mă prea convingi cu faptul că ai timp liber, dar uite cum facem. Tu dai edit la postare şi pui pe lângă faptul că ai timp liber, încă o calitate a ta, calitate ca om (seriozitate, faptul că munceşti mult, nu dezamăgeşti, etc.), sper că înţelegi la ce mă refer, iar dacă până mâine dimineaţă când voi intra pe computer nu vor mai fi alţi jucători care aplică pentru echipă, te voi accepta pe tine.

P.S. Pune ID-ul de messenger aici, nu îl vreau pe profilul tău.

Nick: Graur

Prenume: Gabriel

Nume RPG1: Graur

Level: 20

Contact Y!M: starling_jr@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si prind repede o idee. Am imaginatie bogata :)).

Alte precizări: Vreau si eu acolo un rol secundar. :D Fara bani. Vreau doar sa prin experienta.

Nick:FrEeStyLLe

Prenume:Alex

Vârstă:16ani

Nume RPG1:FrEeStyLLE

Level:7

Contact Y!M:fuego_boss43 skype : freejump.43

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): sunt un baiat cu mult timp liber asa ca am nevoie sa mai fac ceva , vreau sa joc in acest film deoarece am mai fucat pe alte servere si cred ca sunt capabil

Alte precizări: Bafta

Nick: ViiRadu

Prenume: Radu

Nume RPG1: sketch

Level: ..9

Contact Y!M: radu_viisoreanu@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Pentru ca sunt un om capabil, pot asculta si ma pricep la filme, sa si joc dar sa si fac (edit etc.).

Alte precizări: Nu am nevoie de bani ;).

Nick: DoKy

Prenume: Calin

Nume RPG1: DoKy

Level: 34

Contact Y!M: nu am mess, doar skype. honey.spawn -- id

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Pentru ca inteleg usor ce am de facut, sunt activ si serios.

Alte precizări: Multumesc

Nick: Bloody

Prenume:Alexandru

Vârstă: 18

Nume RPG1: [bTD]Bloody

Level: 24

Contact Y!M: casso_bzone

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Imi place sa lucrez in echipa si prind repede o idee. Am imaginatie bogata

Alte precizări: Vreau sa invat de la voi sa prind experienta

Nick: Cruzzz

Prenume: Bogdan

Vârstă: 15.

Nume RPG1: cruzzz

Level: 16.

Contact Y!M: kindof47@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Am mai jucat in filme pe B-zone, sunt intelegator si ma pricep.

Alpe precizări: N-am.

Nick: Liq

Prenume: Alexandru.

Vârstă: 17 ani.

Nume RPG1: Liq

Level: 28.

Contact Y!M: liqueurliq@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Pentru că doresc să ajut și fac ceea ce mi se spune.

Alte precizări: -.

Nick: PadE88

Prenume: Ovidiu

Vârstă: 16

Nume RPG1: PadE88

Level: 33

Contact Y!M: pade.bz@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Am mai participat la astfel ed evenimente, si vreau sa ajut la dezvoltarea serverul-ui !

Alte precizări: Succes !

Nick: ViiRadu

Prenume: Radu

Nume RPG1: sketch

Level: ..9

Contact Y!M: radu_viisoreanu@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Pentru ca sunt un om capabil, pot asculta si ma pricep la filme, sa si joc dar sa si fac (edit etc.).

Alte precizări: Nu am nevoie de bani ;).

Contact Y!M: mandru_madalin2000

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Da. Am putin timp liber zilele astea , si , chiar vreau sa incerc o asemenea experienta.Si sunt o persoana care se tine de cuvant. Uite spre exemplu mai am o experienta de ieri , unde am filmat prezentarea serverului alaturi de Kelton , Teylo etc (va aparea in urmatoarele zile).

Nick: Cruzzz

Prenume: Bogdan

Vârstă: 15.

Nume RPG1: cruzzz

Level: 16.

Contact Y!M: kindof47@yahoo.com

De ce crezi că eşti capabil să joci în film? (minim 10 cuvinte): Am mai jucat in filme pe B-zone, sunt intelegator si ma pricep.

Alpe precizări: N-am.

Voi 3 sunteţi acceptaţi, restul respinşi.

Topic closed vă rog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.