HelfGoT Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Salut, sunt nou aici si m-am gandit sa va prezint cateva din creatiile mele. Edited July 30, 2013 by HelfGoT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Mi se par poze luate de pe internet si adaugate un scris si un font. Nimic interesant! Continua, dar pe bune;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelfGoT Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Mi se par poze luate de pe internet si adaugate un scris si un font. Nimic interesant! Continua, dar pe bune;) Te asigur ca sunt facute de mine . Da-mi PM daca ai nelamuriri sau doresti dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 @@HelfGoT, trimite-mi te rog prin PM .psd-urile celor 3 lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Nu sunt rele. Dar vad ca ai o problema mare. De ce folosesti acelasi tip de text pe diferite lucrari? De exemplu pe una dintre primele semnaturi, aceea cu Brand, ai text-ul alb cu albastru, ti-i se pare ca acele culori isi au locul in lucrarea aceea ''portocalie'' ? Prea incarci text-ul. Prea mult Disney. Incearca text simplu si/sau complex, dar cu niste culori asemanatoare cu imaginea pe care lucrezi. Cam atat. Bafta pe viitor. Edit: M-am referit la aceeasi culoare de text. Edited August 6, 2013 by Christian S Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelfGoT Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 (edited) Nu sunt rele. Dar vad ca ai o problema mare. De ce folosesti acelasi tip de text pe diferite lucrari? De exemplu pe una dintre primele semnaturi, aceea cu Brand, ai text-ul alb cu albastru, ti-i se pare ca acele culori isi au locul in lucrarea aceea ''portocalie'' ? Prea incarci text-ul. Prea mult Disney. Incearca text simplu si/sau complex, dar cu niste culori asemanatoare cu imaginea pe care lucrezi. Cam atat. Bafta pe viitor. Primele 5 semnaturi le-am facut cu acelasi font. Nu ma pricepeam, cu totii ati fost in stadiul acela, dar acum folosesc fonturi diferite. Uita-te si la postul de mai sus. Edited August 6, 2013 by HelfGoT Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG A Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Pozele de dupa update sun destul de interesante, imi plac efectele care le-ai folosit felicitari, insa la primele nu prea ma convingi ca sunt ale tale, pare de parca ai pus doar un nume, dar daca ii dai pm lui oto si zice el ca e bine, eu te cred, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Topic inchis, nu s-au mai postat lucrari de peste 2 saptamani, daca doresti redeschiderea lui contacteaza un membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts