valinidelciu Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 1.Cum aflu ce referral id am ? 2.As vrea sa stiu cu ce preturi pot sa vand armele (/sellgun) nu vreau sa pun preturi prea mari,dar nici prea mici. 3.Cum pot castiga bani in factiunile medics si newsreporter ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 1.Cum aflu ce referral id am ? 2.As vrea sa stiu cu ce preturi pot sa vand armele (/sellgun) nu vreau sa pun preturi prea mari,dar nici prea mici. 3.Cum pot castiga bani in factiunile medics si newsreporter ? 1.Salut, aici poti sa aflii ce id ai la referral, conectandu-te cu datele tale din joc, dupa care te duci la Refferals si o sa-ti apara id-ul. 2.Preturile armelor le stabilesti tu, dar cam astea sunt cele normale: Deagle - 10$ MP5 - 20$ M4 - 30$ AK47- 25$ Rifle - 30$ SD Pistol - 8$ 3.Bani, in factiunile respective se castiga in felul urmator: la medici, efectuezi comenzi, dandu-le jucatorilor viata (heal) contra unei sume de bani. La reporteri, de exemplu, la rank 1 poti vinde ziare contra unei sume de bani, de la rank 3+ incepi cu adevarat sa faci bani in News Reporter, deoarece la rank-ul ala o sa poti sa iei live-uri Iti recomand factiunea School Instructor care se ocupa cu vinderea licentelor pentru jucatori contra unor sume de bani, dupa parerea mea este cea mai buna factiune pasnica din punct de vedere al productivitatii financiare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 1.Cum aflu ce referral id am ? 2.As vrea sa stiu cu ce preturi pot sa vand armele (/sellgun) nu vreau sa pun preturi prea mari,dar nici prea mici. 3.Cum pot castiga bani in factiunile medics si newsreporter ? 1. Intră pe http://b-zone.ro/rpg/ (Pentru RPG1) sau http://b-zone.ro/rpg2/ (RPG2), alege User Panel din rândul cu butoane, introdu în câmpurile respective numele din joc şi parola din joc. Ţi se va deschide o pagină cu detaliile contului tău. Caută rândul "Account ID" şi codul ce urmează după "#" reprezintă Referral ID-ul tău. Uită-te la această poză la ce am marcat cu galben: http://i.imgur.com/Kficavp.png 2. Preturile armelor * Sdpistol - 8$ * Deagle - 10$ * Shotgun - 15$ * Mp5 - 20$ * M4 - 40$ * Ak47 - 40$ * Rifle - 50$ Lista de mai sus este preluată de la un gang de pe RPG1. Te poţi orienta începând cu aceste preţuri. 3. Medicii oferă heal jucătorilor prin comanda [/heal] iar la sfârşitul săptămânii primesc salariu în funcţie de munca prestată în acea săptămână. Reporterii (News Reporters) oferă emisiuni în direct sau distribuie anunţuri comandate şi plătite de jucători. Pe lângă banii de pe aceste emisiuni (live-uri) şi anunţuri plătite (pachete) ei primesc salariu la sfârşitul săptămânii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valinidelciu Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.