Jump to content

Portofoliu Y usuf

Yusuf ZEW
 Share

Recommended Posts

Tot ce pot să spun este că te descurci foarte bine pentru început.

Te sfătuiesc să nu mai foloseşti stroke colorat, decât alb sau negru, pentru că strică imaginea, în general - acum mă refer la avatar. Semnăturile sunt ok, numai că mai ai de lucrat la text. Felicitări şi ţine-o tot aşa!

Mai scade din opacity cănd pui un Gradient si vezi cănd pui pe Soft Light sau Screen sa fie integrat şi să fie ambianţă între contrast si luminozitate.

Cănd redimensionezi apeşi ctrl + T ca să nu se deformeze.

Oricum e bine pe lăngă alţi începători.

@, in sfarsit ti-ai luat inima in dinti si ai inceput sa lucrezi? Sper ca acum nu imi mai dai 10 PM-uri pe zi, da?

Oricum pentru inceput e bine, sfaturi ce am avut de dat ti le-am dat prin PM. Succes cu lucrarile.

Si inca ceva, textul la prima semnatura tie iti place? Ti-am dat un site de unde sa iei font-uri, tocmai pe ala l-ai gasit? Pune mana si schimba-l, sau scoate-l de tot.

Edited by F4L oTo
c-am putut.

Cănd redimensionezi apeşi ctrl + T ca să nu se deformeze.

CTRL + T te duce la redimensionare. Mai bine zis sa tina shift apasat in timp ce redimesnioneaza ca sa se pastreze proportiile :).

Mai Yusuf :)) Imi place ca ai urmat tutoriale si ai facut niste semnaturi bune :). Cum a zis si stefanless, fata de alti incepatori tu esti bine ;)

CTRL + T te duce la redimensionare. Mai bine zis sa tina shift apasat in timp ce redimesnioneaza ca sa se pastreze proportiile :).

Mai Yusuf :)) Imi place ca ai urmat tutoriale si ai facut niste semnaturi bune :). Cum a zis si stefanless, fata de alti incepatori tu esti bine ;)

Nu mai eu stiu cat mi-am batut capul cu el :)), dar oricum, fata de alti el a vrut sa invete si o face bine din ce observ. Sper sa se tina de treaba chiar daca e mai lenes si se enerveaza mai tare ca mine cand nu-i iese ceva :))

Edited by F4L oTo
.

@, Mersi.

Mai revin mâine cu altă creaţie, tot după tutorial.

EDIT: Tutorialul a fost postat aici, în secţiunea Photoshop, însă el avea CS6 şi avea ceva în plus :-@

ad1NiBc.png

Edited by Y usuf

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.