Jump to content

[B-zone TV] The LVPD Race

W i s l e r
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The LVPD Race

Gen: Actiune

Data: 01.08.2013

Scurta prezentare: O mica activitate din cadrul factiunii Las Venturas Police Department.

Link:

Edited by South Wisler

Cam aiurea, care e scopu ? ce e asa frumos la video? doar o urmarire obisnuita fara nimic schimbat camhack / efecte, doar muzica a fost adaugata.

Puteai sa dai niste efecte cu Sony Vegas + sa pui un camhack la filmare pentru a filma din unghiuri diferite.

Bafta!

Nu trebuia să filmați când vă rostogoliți și totuși unde e race-ul?

Acele segvente, nu sunt tocmai bine vazute. Sper sa nu intelegi gresit, doar ne spunem punctul de vedere.

Edited by picone

La cum conduceti se vede ca sunteti LVPD-isti :)),glumeam felicitari.

Ce sa le si faci, aveau emotii in fata camerei de filmat :))

Multumesc tuturor pentru aprecieri, celor care nu au apreciat videoclipul -> >:P

Edited by South Wisler

Multumesc tuturor pentru aprecieri, celor care nu au apreciat videoclipul -> >:P

E frumos pentru inceput. Am sa-ti las niste sugestii : (sper sa nu te superi, sunt doar sugestii)

- Un intro / efecte.

- Mai multa actiune. Ai filmat doar cateva cadre in care se buseau unii si au mers putin pe munte.

- Incearca sa filmezi din mai multe unghiuri cu camhack si la montaj il alegi pe cel mai bun. (de ce nu , poti pune si 2 sa para mai interesant)

- Incearca sa faci si o poveste ceva.

- Cauta-ti soferi mai buni :)) CA astia din LVPD ... e clar cum prind ei fugarul :))

Bafta in continuare!

E frumos pentru inceput. Am sa-ti las niste sugestii : (sper sa nu te superi, sunt doar sugestii)

- Un intro / efecte.

- Mai multa actiune. Ai filmat doar cateva cadre in care se buseau unii si au mers putin pe munte.

- Incearca sa filmezi din mai multe unghiuri cu camhack si la montaj il alegi pe cel mai bun. (de ce nu , poti pune si 2 sa para mai interesant)

- Incearca sa faci si o poveste ceva.

- Cauta-ti soferi mai buni :)) CA astia din LVPD ... e clar cum prind ei fugarul :))

Bafta in continuare!

Verifica si celelalte filme ale mele, treaba asta nu a fost regizata, asa a iesit activitatea, nu aveam cum sa filmez din mai multe unghiuri doar daca refaceam de la inceput, dar nu am avut voluntari. Multumesc pentru comentariu.

Trebuie sa accepti si criticile, iti pot prinde bine la urmatorul videoclip.

Filmul a fost facut pe loc.

A fost o activitate in LVPD si el a filmat si a facut un scurt filmulet.

Daca era sa o ia de la 0 pe sv de movie atunci ar fi avut mai mult de munca si s-ar fi ocupat mai mult in alegerea cadrelor, etc.

Pentru ceva spontan a iesit chiar ok.

pentru inceput este destul de reusit

felicitari pentru munca depusa

La 1:18 se vede cine este seful.

Foarte frumos recizat și filmat filmul,dar când schimbi cadrul la mine începe să se vadă cam urât.

Îmi poți da și mie melodia?Te rog

Foarte frumos recizat și filmat filmul,dar când schimbi cadrul la mine începe să se vadă cam urât.

Îmi poți da și mie melodia?Te rog

Melodia se numeste Dr Dre feat Snoop Dogg - The next episode:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.