Jump to content

Portofoliu MefX

MefX
 Share

Recommended Posts

Bravo.

Foarte simple dar curate imi par mie.

Si... vad ca brushul alb iti e de folos , in fiecare lucrare vad ca e :D...mai inceacra si alte efecte.

De exemplu la mine lucrarea nu exista fara un Gaussian blur . si dupa scazi tu din backround opacity,incearca si asa o lucrare :D

Oricum in comparatie cu alti e bine.

In pr

@@Alpha287,

@@richter,

Până acum nu ați mai trecut pe aici, acum când vă simțiți ,,amenințați'' ați început să suferiți, am folosit și eu o textura și gata, ați sărit repede cu gura..

Mama .. in primul rand se numeste brush ala. Mai exact sunt spotlights. In al doilea rand habar nu ai sa le folosesti. In al treilea rand nu ne simtim amenintati ca nu avem de ce. Doar iti reprosam faptul ca ai vazut ceva la cineva si vrei si tu sa faci la fel. Si tu care mai veneai si ne spuneai prin PM ca vrei designer si vorbeai cu x si y sa vina la mine ca sa te propun. Iesi acasa.

@@Alpha287,

@@richter,

Până acum nu ați mai trecut pe aici, acum când vă simțiți ,,amenințați'' ați început să suferiți, am folosit și eu o textura și gata, ați sărit repede cu gura..

De ce m-as simti amenintat? Am renuntat oricum la functii pentru o perioada de cel putin 90 de zile pentru ca timpul nu imi permite.. Vezi poate mai dai ceva PMuri si iei designer.

Puteți da topic closed, Richter, în locul tău n-aș vorbi, aici funcțiile deja sunt planuite de cei mai mari, tu erai designer cu 2 saptamani înainte de a primi rang-ul. Și da Alpha, am înțeles că așa se procedează, numai cu relații pe la voi pe aici în această secțiune, e nevoie de pile mari să poți lua designer.

Puteți da topic closed, Richter, în locul tău n-aș vorbi, aici funcțiile deja sunt planuite de cei mai mari, tu erai designer cu 2 saptamani înainte de a primi rang-ul. Și da Alpha, am înțeles că așa se procedează, numai cu relații pe la voi pe aici în această secțiune, e nevoie de pile mari să poți lua designer.

CLOSED

#Ce sa zic.. am avut functie macar, chiar daca zici tu ca era planificata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.