Jump to content

[B-zone TV] Masina bantuita

Thomas Jefferson
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Masina bantuita

Gen: Groaza :))

Data: 2.11.2012

Scurta prezentare: Pur si simplu stateam de vorba si masina a plecat, nu e regizat, se vede foarte clar in videocilp. Videoclipul e mai vechi, de pe vremea cand eram sublider PD. S-a intamplat un bug la vremea aia (cred) si nu vedeam soferul din masina si am profitat de asta si am facut un film :))

Link:

Edited by Thomas Jefferson

Pai nu aveam cum sa regizez, spune-mi tu mie o modalitate/un mod care face sa mergi fara sofer la volan... nu inteleg cred ca a fost un bug pe moment :))

Pai nu aveam cum sa regizez, spune-mi tu mie o modalitate/un mod care face sa mergi fara sofer la volan... nu inteleg cred ca a fost un bug pe moment :))

La CamHack este optiunea aia sa te faci invizibil (ala care filmeaza). Deci ... mai taie din ele dale dreacu.

La CamHack este optiunea aia sa te faci invizibil (ala care filmeaza). Deci ... mai taie din ele dale dreacu.

Pai n-am folosit Cam hack si se vede clar ca masina se conduce in "lag" iar eu nu aveam lag. Te asigur eu ca n-am folosit mod sau ceva :D

Nu e ma nici un bug. La SaMp daca te lasi AFK uneori, iti poate disparea un jucator (am patit), iar ca sa reapara tre sa tragi in el, sa-l lovesti, sa-l dai afara din masina sau altceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.