Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum as putea face bani mai rapid sa:mp ?


CokaColaLife

Recommended Posts

Salut!Vreau sa va pun si eu o intrebare :Cum as putea face bani mai repede pe samp ,mai exact pe rpg1 ? Unde as putea face bani sau un alt job inafara de arms dealer care e usor ?????

Link to comment
Share on other sites

Salut!Vreau sa va pun si eu o intrebare :Cum as putea face bani mai repede pe samp ,mai exact pe rpg1 ? Unde as putea face bani sau un alt job inafara de arms dealer care e usor ?????

Salut.

În materie de joburi doar 4 îţi oferă un venit decent. Acestea sunt Farmer, Trucker, Garbage Man şi Bus Driver. Poţi găsi informaţii despre fiecare scriind [/jobs], apăsând pe butonul Forward şi alegând jobul dorit dintre ultimele 4 din lista nou apărută.

Fiecare dintre joburile menţionate mai sus este gândit să ofere jucătorilor 300$ la 10 minute de muncă.

Îţi recomand să munceşti până pe la level 4 la aceste joburi (pe care le poţi schimba când doreşti). De la level 4 la level 5 ar trebui să îţi creşti skillul la Mechanic şi/sau Detective pentru a îţi oferi un avantaj la intrarea într-o facţiune paşnică (la level 5). Pentru a mări skillul la Mechanic trebuie să oferi [/refill] şi [/repair] iar pentru a mări skillul la Detective trebuie să scrii din timp în timp [/find <nume/id>].

Link to comment
Share on other sites

Cred ca acum cel mai profitabil job este Arms Dealer, dar la skill 1 nu prea scoti bani. Ce iti recomand este sa faci skill 3 la Arms Dealer si vinzi materialele (/sellmaterials nume/id suma pret). Acum 50.000 de materiale se vand cu 4.000$, eu zic ca e bine. Succes !

Link to comment
Share on other sites

De la level 1 - 5 iti recomand Mechanic / Detective / Arms Dealer / Garbageman.

De ce Mechanic?: La level 5 o sa aplici intr-o factiune pasnica si mai in toate factiunile pasnice ai nevoie de acest job. Skill 5 la acest job ti-ar oferii un avantaj considerabil in fata celorlalti aplicanti.

De ce Detective?: Pe viitor, daca vrei sa aplici intr-un departament / agentie iti va trebuie skill 5. De asemenea si in factiunile pasnice asta iti va oferii un avantaj destul de mare.

De ce Arms Dealer?: Pentru ca 50.000 materiale le poti vinde cu 9.000 - 10.000$. Cu banii astia iti vei putea achizitiona o masina si vei putea face afaceri cu ea. De asemenea, cu cat skillul tau la Arms este mai mare cu atat vei face bani mai usor.

De ce GarbageMan?: Pentru ca, in opinia mea este cel mai profitabil JOB din lista joburilor legale.

Sper ca ti-am fost de ajutor!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.