Jump to content

[B-zone Tv]GTT Racing Prezentare Oficiala

Brent
 Share

Recommended Posts

Titlul Clipului : GTT Racing Prezentarea oficiala

Gen: Prezentare

Data: 10.08.2013

Scurta Prezentare: Urmariti videoclipul

Link:http://youtu.be/Y_lvUGDDpDo

P.S Va rog sa imi spuneti daca la inceput apare ,,The end'' pentru ca mie cand ii dau refresh ba imi merge normal ba imi incepe cu the end si dupa clipul fara muzica.

Edited by RL GabitzuXXL

Sper sa nu te superi pe mine, dar:

1) Calitatea filmarii este sub orice asteptare, data viitoare foloseste fraps full version.

2) Nu apare nicaieri reclama pentru B-zone RPG sau Movie server

3) Acele stunturi se puteau face mult mai bine

4) Foloseste Sony Vegas pentru editari si adauga niste efecte daca tot e ceva legat de curse

5) Prea scurt, puteai face doar un intro de 30 de secunde + restul filmului si depaseai lejer 2 minute, asta daca adaugai mai multe stunturi, drifturi, etc.

Inca o data, este doar parerea mea, sper sa nu o iei in nume de rau. Mult succes data viitoare!

Lumea invata din greseli,fata de radu mi-a placut la wisler ca mi-a lasat cateva sfaturi,si daca mai postati va rog sa imi lasati sfaturi ca sa ma corectez,sunt la inceput si nu stiu prea multe.

Deci :

Foloseste Sony Vegas pentru editat.

Daca ai un Pc slab poti folosi Sony Vegas 7 pentru incepatori.

Invata sa faci un video HD si sa-l faci widescreen (pe tot ecranul, sa nu mai apara benzile negre)

Incearca sa legi o poveste , stiu ca te poti descurca.

I-ati o versiune de Fraps Full Cracked.

Nu te grabi cu , coloana sonora . Conteaza foarte mult. Daca nu ai idei de melodii mai intreaba si tu pe altii.

Sincer , ma asteptam sa legi o poveste. Adica din viata cuiva , care iubeste masinile , si ii vede pe cei de la GTT Racing facand curse , si se duce sa se alature clanului ... prezinti clanul mai bine etc. Masinile , locatia . Sper sa nu te lasi, sa nu te superi pe mine. Incearca sa faci o a 2 a versiune a prezentarii.

Deci :

Foloseste Sony Vegas pentru editat.

Daca ai un Pc slab poti folosi Sony Vegas 7 pentru incepatori.

Invata sa faci un video HD si sa-l faci widescreen (pe tot ecranul, sa nu mai apara benzile negre)

Incearca sa legi o poveste , stiu ca te poti descurca.

I-ati o versiune de Fraps Full Cracked.

Nu te grabi cu , coloana sonora . Conteaza foarte mult. Daca nu ai idei de melodii mai intreaba si tu pe altii.

Sincer , ma asteptam sa legi o poveste. Adica din viata cuiva , care iubeste masinile , si ii vede pe cei de la GTT Racing facand curse , si se duce sa se alature clanului ... prezinti clanul mai bine etc. Masinile , locatia . Sper sa nu te lasi, sa nu te superi pe mine. Incearca sa faci o a 2 a versiune a prezentarii.

Eu i-am aratat cateva chesti dar pc slab nu are daca ii mergea assasin creed brotherhood iti dai seama ca are pc bun dar nush ce face el de filmeaza cu rezolutie asa mica :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.