Jump to content

[B-Zone TV] B-Zone Trailer

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului : [b-Zone TV] B-Zone Trailer

Gen : Trailer

Data : 11.08.2013

Scurta prezentare : O prezentare facuta cu ajutorul lui Royce si Kelton. Prezentarea nu a iesit asa cum mi-am dort , in scopul in care a iesit putin cam intunecata. La inceputul video-ului nu am scris numele factiunilor deoarece am dorit sa surprind player-ul sa intre pe server\forum sa se documenteze despre acele factiuni.

Link :

http://www.youtube.com/watch?v=qkq3OUn7esg&feature=youtu.be

Îmi place coregrafia dintre maşini, elicoptere etc. Muzica e bună şi ai facut în aşa fel în cât să meargă cu efectele. Un mic defect, nu trebuia sa apară numele playerilor. Felicitări oricum!

Îmi place coregrafia dintre maşini, elicoptere etc. Muzica e bună şi ai facut în aşa fel în cât să meargă cu efectele. Un mic defect, nu trebuia sa apară numele playerilor. Felicitări oricum!

Asta era si ideea , sa apara numele playerilor . Kelton a vrut sa se vada.

Nice trailer man, i like the edit that use, like montage video, its realy awsome man, this is for now the best from trailer section

Edited by Bony

E frumos felicitari.

Comentariile la adresa clipului trebuie sa contină şi o motivaţie. Genul de raspunsuri vor fi sancţionate cu un punct de warn. Ai grija data viitoare.

Bravo felicitări, chiar a ieșit bine! :)

Comentariile la adresa clipului trebuie sa contină şi o motivaţie. Genul de raspunsuri vor fi sancţionate cu un punct de warn. Nu o sa cer warn-up pentru nici unul , dar sa aveti grija pe viitor.

Trailer-ul a iesit foarte bine, nota 10. Dar e doar pt B-Zone SAMP.

Cand zici B-Zone te duci cu gandul la toata comunitatea, nu doar la SAMP; adica si la CS si MC si toate jocurile comunitatii.

Recunosc , a fost greseala mea . Am pus un titlu incorect :D . O sa incerc sa fac unul cu toate jocurile . Nu stiu daca a mai icnercat cineva.

@, Îmi place foarte mult felul în care mişti camera, ai putea să-mi spui cum ai făcut? Ai încercat să te sincronizezi cu melodia şi asta spune multe, video-ul arată destul de bine, succes încontinuare.

Edited by MasterKode

@, Îmi place foarte mult felul în care mişti camera, ai putea să-mi spui cum ai făcut? Ai încercat să te sincronizezi cu melodia şi asta spune multe, video-ul arată destul de bine, succes încontinuare.

Este un program special pentru filmat in asa mod , numit : Smooth Camera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.