inactive Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 (edited) Edited August 12, 2013 by sRashomon12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 (edited) Simplu şi frumos. Dar ai fi putut să rogi membrii facţiunilor să te ajute cu poze cu ei, cum ai făcut la Vietnamese şi El Loco. Ar fi fost mai frumoase aşa...decât cu HQ-urile lor. Felicitări oricum! Edited August 12, 2013 by maKeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 @, Din contra, e mai frumos sa fie doar HQ si cateva masini, nu membrii. Refale, si lasa doar HQ'ul si masinile. Ca la Verdant , 69, Mayor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edu7 Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Foarte frumoase! # Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Destul de reusite, LV Police Department pe unde e? Lipseste si FBI si daca nu ma insel niste mafii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Simplu, frumos, calitate, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Ai incercat sa imiti si tu ce au facut cativa membrii ai comunitati, ti-a iesit ceva dar nu prea, munceste si vei reusi si mai bine, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB J h a f f y Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Sunt frumoase toate,in special VTB si ELC, cel putin mie acelea imi plac cel mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Unde e Avispa!? Oricum sunt foarte reusite, felicitari pentru munca depusa. Mie imi place cel mai mult aia cu El Loco Cartel, continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Foarte bine realizate! Ai avut o idee foarte buna. Si din punct de vedere structurla, si estetic. Felicitari pentru staruinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavisoN Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Foarte reusite dar puteai sa faci si cu factiunea Taxi SF / LS / LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerado Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Foarte frumoase, chiar imi plac, mai ales cele de la 69 Pier Mobs si Vietnamese Boys , felicitari. Pacat insa ca nu ai reusit sa faci asta la toate factiunile, oricum ai un + de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Sunt foarte reusite, in special cea cu El Loco Cartel, este o poza reusita. Iti lipsesc cateva factiuni iar in cea de la TTC este cu un mod pe ea si este diferita, anyway, ti-ai iesit destul de ok. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Sunt foarte reuşite. Dar părerea mea este să faci doar la HQ şi maşini, fără membri din facţiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Foarte bine realizate! Se vede ca ai muncit mult la ele. Felicitari pentru munca depusa! Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherr Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Foarte reusite, felicitari! Ai un + pt efortul depus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 În părerea mea prea simple... nu au efectul acela de "wow" dar nici nu poţi spune că sunt nu sunt reuşite. Felicitări oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K Y L I N E Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Simple si dragute, trebuia sa faci pentru toate factiunile, nu doar unora. P.S.: Este Hitmen Agency, nu Hitman Agency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Foarte frumoase.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Buna ideea . Nu am mai vazut pana acum acest stil . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Am ramas uimit placut,sunt chiar frumoase Nu am mai vazut asa creatii pana acum. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaqui Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Binisor, se putea si mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Frumos,bravo si multumim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B09 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Da, ca si la celalalte imagini, ai folosit imaginatia. Imi plac, arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Imi place felul in care lucrezi, ai idei bune. Fontul este cam simplu mergea ceva mai bun, in rest lucrarea e ok. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts