Jump to content

Cât costă să te joci în condiţii de lux

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Cât costă să te joci în condiţii de lux

gamestul-mare.jpg?width=225

Pentru majoritatea dintre noi o tastatură şi un mouse responsiv sunt suficiente pentru o experienţă reuşită de gaming. Poate un controller pentru unele jocuri mai “exotice”. Totuşi, cei care au bani serioşi de investit în acest hobby pot recurge la o soluţie mult mai impresionantă, precum cea prezentată în clipul de mai jos.

Este vorba despre un setup bazat pe un scaun de gaming GameSTUL (aproximativ 1000€), care se poate transforma dintr-un fotoliu de birou într-un veritabil cockpit ce poate acomoda un volan Logitech G27 (aproximativ 1500 RON), trei console PlayStation 3 (cam 600 lei per unitate, pentru cea mai ieftină variantă a consolei de la Sony) şi o tripletă de TV-uri HD cu diagonala de 120” (aproximativ 3000-4000 RON pentru un televizor).

El pe ce se joaca, pe calculator sau consola ? Nu imi prea dau seama ce sunt acele chestii negre de pe jos.

Alea sunt console PS3. (slim).

Totusi...Nu vad ce e asa interesant. Un scaun confortabil, o tastatura, un mouse si un PC de ultima generatie sunt suficient pentru mine...

Totusi, pretul ajunge undeva la 6000euro daca nu ma insel pentru toate aceste "componente". +jocurile care mai costa si ele... Nu se merita sa investesti in asa ceva. Cum vrei sa te joci la toate 3 in acelasi timp? Sau care e ideea?

//EDIT: Aaa... Acum am inteles. Totusi..Nu cred ca multi ar investi in asa ceva.

Edited by Sp3cTeR

El pe ce se joaca, pe calculator sau consola ? Nu imi prea dau seama ce sunt acele chestii negre de pe jos.

Nici măcar nu te-ai obosit să citești un text de 3 propoziții...

Alea sunt console PS3. (slim).

Totusi...Nu vad ce e asa interesant. Un scaun confortabil, o tastatura, un mouse si un PC de ultima generatie sunt suficient pentru mine...

Totusi, pretul ajunge undeva la 6000euro daca nu ma insel pentru toate aceste "componente". +jocurile care mai costa si ele... Nu se merita sa investesti in asa ceva. Cum vrei sa te joci la toate 3 in acelasi timp? Sau care e ideea?

Sunt legate între ele, ca să poți juca pe 3 ecrane și să ai o vedere mai largă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.