Jump to content

FuNN - Placa video noua

Share

Recommended Posts

Nume: rTs FuNN

Ce problema ai?: As dori sa imi cumpar o noua placa video, deoarece actuala este cam slabuta, cred eu.

O scurta descriere a situatiei:

Spec PC:

RAM: 2x 2GB DDR2

CPU: Intel Pentium E6500 2.93 MHz Dual core

Mainboard: Intel MSI G41M4

Video: NVidia GeForce GT 220 512 MB

Screenshot: -

Alte precizari: Ma gandeam sa imi cumpar si niste rami noi, DDR3 8GB 1600 MHz de la Kingston. (se merita?)

In concluzie vreau sa imi sugerati o placa video care sa functioneze bine alaturi de componentele pe care le am pana acum.

Edited by rTs FuNN

Nu poti sa pui ddr3 pe placa aceea de baza. Deci ai cumpara degeaba RAMi noi. Acum, ce bani ai pentru placa video?

Ok am inteles, sunt buni si ramii astia.

Sa zicem in jur de 300 de lei, pana in 400.

Sunt DDR3 si sunt slabute, chiar daca sunt din penultima serie nVidia is low-end. Mult mai buna este 7750-ul.

Ok, multumesc mult pentru ajutor, cred ca o sa raman la 7750 pana la urma.

Poţi spune ce sursă ai?

7750 este o placă destul de bună şi are nevoie de o sursă cât de cât decentă.

Edited by RazvanB

@, Iti recomandat aceasta pla video e destula de buna si este si foarte puternica si este aproape 400 lei http://www.shopit.ro...w-profile-hdmi/

Detalii: Model GeForce GT 640 Recomandat pentru gaming Nu General Interfata PCI Express x16 3.0 Rezolutie maxima 2560x1600 pixeli Chipset Producator chipset nVidia Seria GeForce GT 600 Tehnologie de fabricatie 28 nm Frecventa procesor 925 MHz Data lansarii chipset 01.05.2012 Frecventa shader 1802 MHz Versiune Pixel Shader 5.0 Versiune Vertex Shader 5.0 Pixel Fill Rate 13600 MPixels/sec Texture Fill Rate 20400 MTexels/sec CUDA Cores 384 Memorie Tip memorie GDDR3 Dimensiune memorie 2 GB BUS memorie 128 bit Frecventa memorie efectiva 891 MHz Latime banda memorie 28.51 GB/sec 3D API Suport DirectX 11.0 Suport OpenGL 4.2 Porturi VGA 1 DVI 1 HDMI 1 Suport HDTV Da Racire Sistem racire Activ Tip racire Single slot Altele RAMDAC 400 MHz HDCP Ready Da Tehnologii nVidia CUDA

nVidia PhysX

nVidia Pure Video HD Dimensiuni 15 x 69 x 38 mm

POZE: OH3Vnns.jpg . jBHdmWY.jpg , uVcyY6q.jpg , JiKPyua.jpg

Edited by BTD Bloody

Sunt DDR3 si sunt slabute, chiar daca sunt din penultima serie nVidia is low-end. Mult mai buna este 7750-ul.

-

Dupa cum poti vedea rTs FuNN deja a cerut o parere despre acea placa video.. iar Chuck i-a spus ca 7750-ul este mult mai buna.

In concluzie.. primesti warn pentru post aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.