azazel Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Nume:MaRyUsS Ce problema ai?:Salut,am o problema cu Local disk C este full am incercat sa sterg dar nu am avut ce nu am programe instalate in C toate programele mele sunt in D. Nu stiu cum sa eliberez Local disck C fara sa reistalez windows-ul,daca imi puteti spune ce sa sterg sau de ce este plina patitia C, ca nu am multe programe in C. O scurta descriere a situatiei:Partitia C/ Full Screenshot:Nu cred ca trebuie! Alte precizari:Ajutatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 @, probabil ai jocuri instalate acolo, sau locatia downloadurilor este setata in C. Cati GB are partitia si ce Windows ai instalat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Nu locatia tuturor descarcarilor/jocurilor/instalarilor este in D!! Partitia are 97.5 GB si folosesc Windows 7! Am cautat dar nu am ce sa sterg din Program File! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 @, da-mi un PM cu o adresa de contact, de preferat Yahoo Messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Inca astept pareri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Inca astept pareri... Problema rezolvata pe Y!M. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts