GF Synth Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 (edited) Nick:Rusk Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Imagine (Optional):http://wiki.sa-mp.co...5b/Skin_111.png Tema (In caz ca nu exista o imagine):Tsar Bratva si skinul. Text:Tsar Bratva Rusk. Dimensiuni:- Alte precizari: Astept creatiile voastre. Edit : Click Edited August 15, 2013 by Synth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Imaginea cu skinul e prea mica, fa o poza cu skinul in joc si revino cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Synth Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 Puteti inchide topicul, vad ca nu se oboseste nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerado Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Puteti inchide topicul, vad ca nu se oboseste nimeni. Am incercat eu sa te ajut,foarte bun nu sunt, am facut ce am putut cu imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazviTnx Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Puteti inchide topicul, vad ca nu se oboseste nimeni. Cum ti s-a spus si mai sus imaginea pusa de tine este mult prea mica, tu nu te-ai obosit sa dai edit. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts