GTA2Flow Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Titlul clipului : [GTA SA] First drifts Gen : Race/Drift Data : 15.08.2013 Scurta prezentare : Primele mele drifturi va rog sa nu ma judecati prea tare Link : http://www.youtube.com/watch?v=IvidUlJODWI&feature=youtu.be 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Eu nu am ce sa te judec , mi-au placut mult drift-urile.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 Eu nu am ce sa te judec , mi-au placut mult drift-urile.Felicitari! Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Un film extraordinar. Ai pus efectele exact când trebuiau şi cum trebuiau. Pentru primele drift-uri , este foarte bine. Alţi se chinuie luni întregi ca să prindă cum să umble cu un Elegy fară să se rotească ca şi un titirez. Bravo , ai un + de la mine. În părerea mea eşti unul dintre cei mai buni de pe server la capitolul filme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 Un film extraordinar. Ai pus efectele exact când trebuiau şi cum trebuiau. Pentru primele drift-uri , este foarte bine. Alţi se chinuie luni întregi ca să prindă cum să umble cu un Elegy fară să se rotească ca şi un titirez. Bravo , ai un + de la mine. În părerea mea eşti unul dintre cei mai buni de pe server la capitolul filme. Mersi mult <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turlea Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Super tare si filmul este realizat frumos. Bravo ^_^ +1 de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Am o intrebare: Pe ce server a fost facut filmul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 (edited) Am o intrebare: Pe ce server a fost facut filmul ? Tu iar ma acuzi ? . Pe b-zone movie l'am facut, intreba'l pe Druley el mi'a dat nos de vreo 5 ori. Edited August 15, 2013 by GTA2Flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Druley Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Foarte frumos, pentru primele drifturi e bine, editul imi plac foarte mult. Am o intrebare: Pe ce server a fost facut filmul ? E facut pe Movie B-Zone, eu i-am dat de multe ori nos si am stat cu LSPEC pe el sa vad ce face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Tu iar ma acuzi ? . Pe b-zone movie l'am facut, intreba'l pe Druley el mi'a dat nos de vreo 5 ori. Mai omule ce ai in cap ? Unde vezi eu ca te-am acuzat? Vezi o acuza ceva acolo? Te-am intrebat respectuos : Unde ai facut filmul , iar tu sari cu gura ca ala ti-a dat nos si altcv . Am spus eu ceva de nos sau Druley? NU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 (edited) Mai omule ce ai in cap ? Unde vezi eu ca te-am acuzat? Vezi o acuza ceva acolo? Te-am intrebat respectuos : Unde ai facut filmul , iar tu sari cu gura ca ala ti-a dat nos si altcv . Am spus eu ceva de nos sau Druley? NU. Auzi . Zici ca nu ma acuzi , dar ai ceva cu mine , ca si la primul film care l'am postat imediat ai avut ceva de comentat , ca am furat ideea ca nu mai stiu ce am facut . Te rog sa nu mai comentezi la filmele mele , mersi ( Iti trimiteam mesaj , dar nu ma lasa). Imi dai mesaj daca ai ceva sa imi reprosezi ca iar imi inchid topicul. Edited August 15, 2013 by GTA2Flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Pentru inceput e destul de bine.. felicitari ma apu si eu de drift Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Destul de OK, scoate fumul acela din particle.txd, e deranjant dupa parerea mea. Pe viitor incearca sa le faci fara NOS constant, doar la curbe, dar movie server-ul nu are script-ul cu nos la click, in rest...sunt bune daca tot zici ca esti incepator, mult succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALmosT Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Mie mi se pare un film foarte reusit. Daca nu ai fi precizat, multi nu si-ar fi dat seama ca esti incepator . Misto filmul, Bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noxew Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Pentru un începător sunt nişte drift-uri foarte reuşite, felicitări! Efectele au fost bune.. la locul lor. Multă baftă la următoarele videoclipuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Normal ca sunt drifturi reusite daca ai mod... In afara de asta nimic de comentat. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTA2Flow Posted August 17, 2013 Author Share Posted August 17, 2013 Normal ca sunt drifturi reusite daca ai mod... In afara de asta nimic de comentat. Felicitari. Haha.. Auzi al el , cica mod... Asa zic toti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Za Ku Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Frumos, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts