Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[B-Zone TV] First drifts

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Un film extraordinar. Ai pus efectele exact când trebuiau şi cum trebuiau.

Pentru primele drift-uri , este foarte bine. Alţi se chinuie luni întregi ca să prindă cum să umble cu un Elegy fară să se rotească ca şi un titirez.

Bravo , ai un + de la mine.

În părerea mea eşti unul dintre cei mai buni de pe server la capitolul filme.

Un film extraordinar. Ai pus efectele exact când trebuiau şi cum trebuiau.

Pentru primele drift-uri , este foarte bine. Alţi se chinuie luni întregi ca să prindă cum să umble cu un Elegy fară să se rotească ca şi un titirez.

Bravo , ai un + de la mine.

În părerea mea eşti unul dintre cei mai buni de pe server la capitolul filme.

Mersi mult >:D<<'>

Am o intrebare:

Pe ce server a fost facut filmul ?

Tu iar ma acuzi ? :|. Pe b-zone movie l'am facut, intreba'l pe Druley el mi'a dat nos de vreo 5 ori.

Edited by GTA2Flow

Tu iar ma acuzi ? :|. Pe b-zone movie l'am facut, intreba'l pe Druley el mi'a dat nos de vreo 5 ori.

Mai omule ce ai in cap ? Unde vezi eu ca te-am acuzat? Vezi o acuza ceva acolo?

Te-am intrebat respectuos : Unde ai facut filmul , iar tu sari cu gura ca ala ti-a dat nos si altcv .

Am spus eu ceva de nos sau Druley? NU.

Mai omule ce ai in cap ? Unde vezi eu ca te-am acuzat? Vezi o acuza ceva acolo?

Te-am intrebat respectuos : Unde ai facut filmul , iar tu sari cu gura ca ala ti-a dat nos si altcv .

Am spus eu ceva de nos sau Druley? NU.

Auzi . Zici ca nu ma acuzi , dar ai ceva cu mine , ca si la primul film care l'am postat imediat ai avut ceva de comentat , ca am furat ideea ca nu mai stiu ce am facut . Te rog sa nu mai comentezi la filmele mele , mersi :) ( Iti trimiteam mesaj , dar nu ma lasa). Imi dai mesaj daca ai ceva sa imi reprosezi ca iar imi inchid topicul.

Edited by GTA2Flow

Destul de OK, scoate fumul acela din particle.txd, e deranjant dupa parerea mea.

Pe viitor incearca sa le faci fara NOS constant, doar la curbe, dar movie server-ul nu are script-ul cu nos la click, in rest...sunt bune daca tot zici ca esti incepator, mult succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.