Jump to content

iGO pentru Android acum pe Google Play, deocamdată doar în versiunea pentru Israel; Urmează o lansare internaţională?

Share

Recommended Posts

iGO este cel mai cunoscut şi mai piratat software de navigare din România, asta e sigur, iar după ce acesta a atins popularitatea pe iOS, iată că ajunge şi pe Android... parţial. Din păcate doar versiunea pentru Israel a ajuns în Play Store deocamdată.

igo-primo-play-store.jpg

Din fericire asta înseamnă că firma NavNGo arată deschidere pentru operarea pe Android şi în curând am putea vedea şi o lansare internaţională. Cu ceva timp în urmă am încercat să aflăm când exact va sosi iGO in Play Store, însă firma NavNGo din Ungaria a exclus o astfel de posibilitate, afirmând că prefera contracte directe cu producătorii de hardware.

igo-android.jpg

Ne amintim aici de Motonav (iGO rebranduit) pe Motorola Milestone ca exemplu de astfel de pereche soft de navigare - producător hardware. Ei bine, acum se pare că se va renunţa la această strategie şi în sfârşit iGO va ajunge pe Android via Play Store şi vom putea cumpăra legal cel mai bun produs de navigare pentru Europa de Est şi implicit România. Singura mea temere aici este că preţurile să nu fie prohibitive...

Sursa: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/aplicatii/igo-pentru-android-acum-pe-google-play--deocamdata-doar-in-versiunea-pentru-israel-urmeaza-o-lansare-internationala_18084.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.