HenrY14 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 (edited) Descriere: Richard se intoarce acasa dupa terminarea serviciului militare intr-un mic orasel. Are un singur lucru in minte, razbunarea. Sa le-o plateasca fanfaronilor din oras care isi batusera joc de fratele sau. La inceput foloseste tehnici de guerrilla care sa ii inspaimante pe ceilalt, apoi actiunea evolueaza si unul cate unu acestia sunt culesi de teribilul inger al razbunarii care a devenit Richard. Un trailer: Poze: Click; Click; Click Parere personala: Un film reusit cred eu. La inceput mi s-a parut destul de ciudat si neinteresant, dar incet incet filmul mi-a captat atentia. Cel mai mult mi-a placut ca sirul actiunilor este putin diferit si nu stii niciodata "cine moare urmatorul". Detalii: - Anul aparitiei: 2004 - Actori: Paddy Considine, Gary Stretch, Toby Kebbell si multi altii. - Gen: Drama, mystery, horror. Edited August 19, 2013 by Wheeljack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts