Jump to content

Conceptul 1500 Ram Rumble Bee, un fel de Bumblebee al camionetelor

DOMOCA
 Share

Recommended Posts

Conceptul 1500 Ram Rumble Bee, un fel de Bumblebee al camionetelor

Pentru că rivalul său Chevrolet Camaro din grupul GM are mai mult succes la public din postura personajului Bumlbebee, cei de la Dodge încercă să echilibreze balanţa cu un nou concept de camionetă: Rumble Bee.

front.jpg?width=610&height=343

Cei din grupul Chrysler sărbătoresc 10 ani de la lansarea camionetei Dodge Rumblee Bee Ram printr-un concept prezentat la Detroit, în cadrul Woodward Dream Cruise.

ram-rumble-bee-07.jpg?width=600&height=400

Ca şi modelul de serie, conceptul este inspirat din muscle car-ul Super Bee lansat în anii '60 şi a primit o vopsea de caroserie în două tonalităţi: galben şi negru, pachetul fiind numit Drone Yellow. Acesta constă într-un strat de vopsea galben-mat, decorat cu dungi de culoare neagră asortate cu jantele de 24 de inci.

Combinaţia de culori se continuă şi la interior, unde predomină siglele Rumble Bee amplasate pe carpete, portiere şi pe scaunele sport îmbrăcate în piele. Probabil cel mai ciudat element de la interior este albina reală încastrată în schimbătorul de viteze, deasupra unui model care reproduce un fagure de miere.

ram-rumble-bee-12.jpg?width=600&height=900

Conceptul se laudă cu un propulsor HEMI V8 de 5,7 litri care produce 395 CP şi un cuplu maxim de 552 Nm, cuplat la o transmisie automată TorqueFlite cu 8 trepte, care transferă toată puterea către puntea spate.

Sursă:

ProMotor.ro

In general Dodge-urile Ram, indiferent ca sunt 1500 sau 2500 sau 3500 sunt niste masini adevarate, nu doar datorita motorului sau a aspectului, ci si a marimii sale deoarece trebuie sa ai putina 'experienta' sa conduci un tanc prin oras. Acest concept nu stiu cat de inspirat e, dar, recunosc imi place foarte mult, lasand la o parte motorul V8 de 5,7l. Este frumos tare, insa, nu stiu cat succes va avea.

Stil american clasic de camioneta. Motorizarile sunte foarte puternice, atingand 552 NM 395 CP, imi place, are un design exterior dur, solid, i like it!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.