D4nYe1 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Nick-ul: D4nYe1 Descrierea bugului: Imi apare uneori "mechanic caller <nume> has left the game", eu sunt obligat sa detin job-ul mechanic dar nu-mi apare cum ca cineva da "/service mechanic". Pana acum nu mi-a mai aparut. Screenshot(s): [/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreiutzuuu Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Nu iti apare cand cineva are nevoie si da /service mechanic deoarece trebuie sa scrii comanda /jobduty , daca esti mechanic si daca vineva va avea nevoie o sa-ti scrie pe chat. Sper ca te-am lamurit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uqpu Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Pai, daca tu nu esti online si playerii dau /service mechanic si nu dau /cancel mechanic, comanda ramane. Iar, daca esti duty on/off dupa, cand dau ei /q, iti apare mesajul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB pixeldix Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Daca erai duty off nu avea cum sa iti apara , este ca si bugul de la detective , se schimba persoanale pe 1 ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.