Jump to content

Volkswagen a publicat prima imagine-teaser oficială cu Golf R

DOMOCA
 Share

Recommended Posts

Volkswagen a publicat prima imagine-teaser oficială cu Golf R

A trecut ceva vreme de la lansarea oficială a noului VW Golf 7, iar versiunea R a hatchback-ului se lăsa aşteptată. Nu mai este cazul, pentru că germanii au lansat prima imagine-teaser cu Golf R.

golf-r-teaser.jpg?width=610&height=343

Imagine-teaser e mult spus, pentru că în afară de farurile cu LED-uri, sigla VW şi puţin din aripile laterale faţă, fotografia nu dezvăluie alte elemente de design.

VW Golf R este aşteptat să fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, unde vor apărea şi primele informaţii oficiale. Până atunci, cel ai probabil este ca Golf R să fie dotat cu un propulsor de 2 l, cu patru cilindri în linie, ce dezvoltă 296 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm.

Vom reveni cu mai multe informaţii şi imagini pe măsură ce ne apropiem de deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, ce se desfăşoară în perioada 12-22 septembrie.

Volkswagen_5.jpg

Sursă:

ProMotor.ro

PFF, Speram sa vad imagini, sa vad ce asteapta lumea atat de nerabdatoare...Cu toate ca nu o sa fie foarte diferit fata de 7, aripile putin bobate, mai sportiv, in rest...nu cred ca va fi ceva surprinzator. M-am bucurat cand am citit ca dispune de aproape 300cp, un plus. Bravo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.