Jump to content

RiddeR - Pareri Notebook ' Aspire V5-571G

Share

Recommended Posts

Nume: RiddeR

Ce problema ai?: De curand am achizitionat un leptop , si doresc sa aflu parerea dumneavostra , daca a meritat sa dau banii pe el sau nu , si sa stiu daca am sanse sa joc Grand Theft Auto 5

O scurta descriere a situatiei: Pe acest leptop cele mai tari jocuri pe care le-am jucat au fost Gta4 [dar gta-u imi sacadeaza uneori , cred ca e de la windows , avand windows 7] Battlefield 3 , Crysis 3 [astea le-am incercat] si merg perfect!

Screenshot:

Alte precizari: Notebook-ul are urmatoarea configuratie Aspire V5-571G-53334G50Mass, Procesor Intel® Core™ i5-3337U 1.8GHz Ivy Bridge, 4GB, 500GB, GeForce 710M 2GB, , mai multe detalii aveti aici http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/156-aspire-v5-571g-53334g50mass-ivy-bridge-i5-3337u-18ghz-4gb-500gb-geforce-gt-710m-2gb-linux-black/

@, banii i-a meritat.. sanse la GTA V cu dual core? Nu prea cred, ramane de vazut. Daca tot voiai gaming trebuia sa iti iei desktop, nu laptop, cu un sistem de 2400 RON iti mergea GTA V mai mult ca sigur.

Primesti un avertisment verbal pentru ca ai postat in subforumul gresit. Data viitoare fii mai atent, ca sa nu fiu nevoit sa te sanctionez.

Moved.

LE:Topic closed, am discutat prin PM

Edited by SQ Joshua
Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.