Jump to content

[B-Zone]Prezentare officiala taxi san fierro

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

Destul de reusit " rank 7-6 " :) si partea neagra de la sfarsit, Felicitari, ai +1

Am scris asa ca nu stiam numele de la /f :)) si faza aia cu cestia neagra a fost de la render nu a prins faza dar in orice caz erea cand ajunge la rent bike si se da jos ala atat !

Foarte reusit, se vede ca te descurci. Ce frane are Sultanu` ala? A oprit de la vreo 40 la 0 in vreo 2 secunde :))

Oricum reusit videoclipul, continua tot asa!

Multumesc !

Mereu in video-urile tale ai sensibility mare la camhack . Incearca sa o dai mai mica.

Sa filmezi mai multe faze la o actiune.

Pentru prezentari incearca sa nu mai pui la sfarsit actorii ...

Am sensivilitiul foarte foarte mic dar nu prea merge bine si imi creeaza cateva probleme cam hack daca ai observat la ultima faza nu prea am dat instanta asa se bloca si nu prea imi mai merge cam hack bine :@

Hmm, imi place grafica, e totul bun, bravo si felicitari pentru efort, o prezentare reusita pot spune.

Acum bad thing:

1. Nu imi place ca dupa ce s-a facut comanda la taxi, s-a cerut un taxi rapid, iar clientul era in Los Santos, tu fiind San Fierro ai acceptat comanda. Acolo ar fi trebuit sa il iei de la gara sau de pe langa Bayside de undeva, o locatie tot in San Fierro.

2. Nu imi place faptul ca ai ales un sultan ca masina de taxi, puteai pur si simpu sa iei clasicul "premier cu taxi deasupra" ca sa para mult mai normal, mai rustic sa zic asa pentru ca daca un incepator vrea sa aplice in Taxi si nu stie ca de la rank 3 poti lua sultan, nu prea intelege ce ai vrut tu sa arati acolo, pentru ca ai filmat pe Movie si nu aveai cum sa pui chestia ai ape sultan. Aici ai fi putut alege un taxi normal.

3. Nu imi place faptul ca ai ales sa sari cu masina de la iesirea din tunel direct pe aeroport, nu mi se pare ca da bine, este putin non-roleplay. Stiu ca nu este un server hard-roleplay sa se tina cont de asa ceva, insa la o prezentare, trebuie sa alegi un drum cat mai "aerisit", sa poti conduce normal.

#whatever, intr-un final mie-mi place insa cu mici retusuri ar fii grozav :)

Edited by s h t o r y

Hmm, imi place grafica, e totul bun, bravo si felicitari pentru efort, o prezentare reusita pot spune.

Acum bad thing:

1. Nu imi place ca dupa ce s-a facut comanda la taxi, s-a cerut un taxi rapid, iar clientul era in Los Santos, tu fiind San Fierro ai acceptat comanda. Acolo ar fi trebuit sa il iei de la gara sau de pe langa Bayside de undeva, o locatie tot in San Fierro.

2. Nu imi place faptul ca ai ales un sultan ca masina de taxi, puteai pur si simpu sa iei clasicul "premier cu taxi deasupra" ca sa para mult mai normal, mai rustic sa zic asa pentru ca daca un incepator vrea sa aplice in Taxi si nu stie ca de la rank 3 poti lua sultan, nu prea intelege ce ai vrut tu sa arati acolo, pentru ca ai filmat pe Movie si nu aveai cum sa pui chestia ai ape sultan. Aici ai fi putut alege un taxi normal.

3. Nu imi place faptul ca ai ales sa sari cu masina de la iesirea din tunel direct pe aeroport, nu mi se pare ca da bine, este putin non-roleplay. Stiu ca nu este un server hard-roleplay sa se tina cont de asa ceva, insa la o prezentare, trebuie sa alegi un drum cat mai "aerisit", sa poti conduce normal.

#whatever, intr-un final mie-mi place insa cu mici retusuri ar fii grozav :)

La faza cu sultanul daca vorbeam putin cu ownerul se rezolva ca este usor sa pui taxi acolo sus trebuie doar sa sti !

Am sarit pe acolo deoarece am vrut sa arat ca noi scurtam drumurile nu le prelungim si de accea eu mereu cand am o comanda in sf o iau pe acolo :)) si clienti sunt foarte multumiti !

Este foarte bine realizat, o melodie pe fundal excelentă . Mie îmi place felicitări.

Sugestie: Schimbă intro-ul e prea lung și plictisitor.

Este foarte bine realizat, o melodie pe fundal excelentă . Mie îmi place felicitări.

Sugestie: Schimbă intro-ul e prea lung și plictisitor.

Multumesc voi face de acum in colo un intro mai bun

Felicitari mele. Intro-ul este un pic cam lung.

In rest mi sa parut totul perfect.

Felicitari.

Ms ;)

Finalul total nereusit

Apelul a fost din Los Santos, tu erai in San Fierro , daca stam sa tinem cont, [ Taxi San Fierro ] ar fi trebuit sa iei o comanda din San Fierro..

Alt lucru iar aiurea e ca ai sarit acolo pe Aeroportul San Fierro parerea mea ca fiind prezentare nu se face asa ceva.

Felicitari totusi pentru efortul depus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.