Jump to content

Bug la inaintarea in skill -detectiv

LowLy

Recommended Posts

Nick-ul tau:LowLy

Descrierea bugului:Am dat /find pe o persoana pentru a avansa in skill la detectiv,iar dupa am dat /q deoarece am avut lag.Cand am intrat am dat iar crezand ca au trecut doua minute,dar cand m-am uitat la ceas era aceeasi ora,18:16.Dupa,crezand ca ma insel am mai incercat de doua ori si am observat ca asa,playerii pot face skill mult mai repede (de la 2minute asteptare pot da un /find odata la aproximativ 20 secunde).Nu este chiar un bug,dar cred ca este ceva ce se poate rezolva.

Screenshot(s):Nu este nevoie

Esti sigur?stiu multe persoane care au facut asta..decat sa stea 2 minute pentru un find mai repede dau /q si in 20 secunde sunt inapoi(am numarat eu).deci...practic 6 /find in timpul in care poti da 1...

nu este bug... sistemul numara 2 minute de la ultimul find, cand te reloghezi nu ai nici o comanda data practic nu trebuie sa astepti acele 2 minute, dar daca stai si cronometrezi pe ceas macar 1,5 minute iti ia ca sa te reloghezi si sa risti sa sacadezi SA doar pentru a castiga niste timp pe skill detectiv nu merita, prefer sa ma plimb cu masina.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.