Evaldust Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 http://s6.postimg.org/47qsv8kht/Untitled_1.gif Va place? Datimi un up please.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Frumos suvenir. Dar, cred ca capul cu palarie, ar fi trebuit putin mai accentuat, sa se vada mai bine ochelarii si fata. Oricum, reusit! Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Este reusita lucrarea dar si cum a spus petcos trebuia sa mai accentuezi putin capul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deeyyuu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 @@CristiaNoN, Simplu dar frumos. Ar fi trebuit sa mai lucrezi la conturul de la cap deoarece esta cam pixelat. Oricum felicitari pentru munca depusa! Continua sa muncesti si rezultatele se vor vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumble Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Destul de urat, si textul si acel cap, fundalul de asemenea mi se pare nepotrivit, mult prea simplu, oricum presupun ca inca mai ai multe de invatat asa ca iti sugerez sa contiunui, dar nu tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Destul de frumos , se vede ca esti incepator . Dar daca continui asa cu siguranta iti va iesi mai bine . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 O lucrare foarte reusita, felicitari! Continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Frumusica lucrarea , poate ca era mai bine daca alegeai un fundal transparent si un font mai special, ceva mai frumos si mai clar , cat despre acel "cap" nustiu ce sa zic, nu i vad rostul in lucrarea ta, mai lucreaza, cu timpul o sa devii din ce in ce mai bun in asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic xD Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 felicitari, te descurci bine. Tine-o tot asa. Felicitari inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B09 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nu te supara, doar iti zic parerea mea. Textul este... urat, si nu numai texul. Mai ai de munca, incearca ceva mai simplu, nu te complica cu .gif-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LS WhixY Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 E destul de ok, se putea mult mai bine. Felicitari totusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Este destul de reusit suvenirul, dar mai ai de invatat. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Midin Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Frumos.. dar nu prea. Capul si pălăria mi se pare cam... Nu ştiu cum să spun, nereuşit. Sunt sigut că pe viitor îl vei face mult mai reuşit, dar momentan mai ai de muncă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerado Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Imi place cum ai imbinat culorile insa calitatea nu este foarte buna. Felicitari oricum,prin munca se aduna experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RULLEZ. Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Nu este cine stie ce dar usor usor sa iti iasa mult mai bine. Felicitari pentru munca depusa. Mai lucreaza la fundal si sa accentuezi umpic capu, palaria si ochelarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Nu o sa iei plus niciodata pentru ca ceri,dar lucrarea e prea neclara zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts