Seriakon Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Ce parere aveti despre perifericele (tastaturi, mice, casti etc...) Gembird? Eu unul le folosesc, mi se par foarte bune pentru pretul lor, poate mai bune decat firme precum Genius sau A4tech, dar nu sunt prea rezistente. Voi ce spuneti? Le-ati folosit? Daca da, cum vi se par? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Am folosit eu niste casti si un mouse. Sunt robuste, rigide si nu tin foarte mult. La casti mi s-a dus microfonul dupa 2 luni iar mouse-ul deja "sare" din cand in cand. Raport calitate pret sunt destul de bune, in unele situatii mai bune decat perifericele Genius, dar mai au ceva pana sa intreaca A4Tech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 @@Seriakon, data viitoare respecta modelul. Primesti un avertisment verbal, urmand ca la urmatoarea abatere sa primesti warn. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts