Jump to content

Bridget Jones's Diary

Anaser
 Share

Recommended Posts

Bridget_Jones_s_Diary.png

,BRIDGET JONES’S DIARY” a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei prin confuzia unei lumi post feministe.

,,A fost atunci cand am realizat ca am fost destinata sa ma transform in Miss. Haversham sau Glenn Close din ‘Atractie Fatala’. Si ducand o viata in care relatia mea majora era cu o sticla de Chardonnay, ajungand in final grasa si singura ……”

Atunci cand Fielding, in 1996, si-a transformat rubricile intr-un roman, Bridget Jones a devenit un fenomen de cultura global: o carte care s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare si un personaj care a simbolizat aspiratiile si confuziile femeilor din intreaga lume.

Trailer:

Parere personala:intradevar e un film interesant,putina comedie,putina romanta si putina drama si poc a iesit filmul,tin minte ca l-am vazut la TV apoi pe net,il recomand.

bridgetjones_l.jpg

bridget_jones_diary_bunny_400.jpg

desc_rcare.jpg

soundtrack_bridget_jones_s_diary_17035.jpg

Regia

Sharon Maguire

Cu:Hugh Grant, Colin Firth, Renée Zellweger

Gen film:Comedie

Durata:97 minute

Premiera in Romania

10.08.2001

Edited by SQ Claudyutom

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.