Jump to content

B-Zone are talent!

DonGambetta
 Share

Recommended Posts

Numele(in-game):ProSamp2311

Levelul:10

Liderul grupului:Eu

Membrii grupului(daca este cazul):Lucrez singur

Locatia unde veti tine numarul:Pe aero lv

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare):Va voi arata 2 numere intrunu singur drift si tras la tina!

Numele(in-game): Seether

Levelul: 24

Liderul grupului: Seether

Membrii grupului(daca este cazul): Nu este.

Locatia unde veti tine numarul: Alhambra

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Va voi delecta cu un moment artistic.

Numele(in-game):[mR].GabyTz

Levelul:11

Liderul grupului:[mR].GabyTz

Membrii grupului(daca este cazul):-

Locatia unde veti tine numarul:Aero Los Santos

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare):Va voi arata cam ce pot face cu un StuntPlane.

Numele(in-game): GabitzuXXL

Levelul: 28+

Liderul grupului: GabitzuXXL

Membrii grupului(daca este cazul): GabitzuXXL

Locatia unde veti tine numarul: Alhambra

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Comedie.

Numele(in-game): LevyY.

Levelul: 30

Liderul grupului: LevyY.

Membrii grupului(daca este cazul): AsqwE

Locatia unde veti tine numarul: Alehambra

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Demonstratie karate / coregrafie speciala

Edited by LL Levyy

Numele(in-game): Tiblerone

Levelul: 19

Liderul grupului: Eu.

Membrii grupului(daca este cazul): -

Locatia unde veti tine numarul: Cea default, Alhambra

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Voi incerca sa raspund cu o rima potrivita cuiva din public/juriu care imi da un citat / vers / propozitie.

Numele(in-game): TrAfiCanT

Levelul: 11

Liderul grupului: Eu

Locatia unde veti tine numarul: Aeroportul LS

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Pai o sa fac niste scheme cu avionul.

Numele(in-game): Miska

Levelul: 16+

Liderul grupului: Eu.

Locatia unde veti tine numarul: Parcare GsLS

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Ma voi ajuta de hidraulice pentru a face niste miscari cu masina

Numele(in-game): Tatarusanu

Levelul: 22

Membrii grupului(daca este cazul):

Locatia unde veti tine numarul: Oriunde

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): O superba melodie .

Numele(in-game): Elix

Levelul: 11

Membrii grupului(daca este cazul): Singur

Locatia unde veti tine numarul: Park Bike

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Acrobati cu o bicicleta o mica distractie nu e neaparat castigu:)

[LM]ReXona - felicitari, vei trece in etapa a 2-a

Gronkhy - felicitari, vei trece in etapa a 2-a

Costy33 - felicitari, vei trece in etapa a 2-a

LevyY33 si Asqwe - felicitari, veti trece in etapa a 2-a

Tudster si Quickya99 - felicitari, veti trece in etapa a 2-a

[F4L]Xes si trupa - a fost un numar foarte frumos, insa nu va putem trece mai departe deoarece ati avut un avantaj fata de ceilalti playeri ( admin / helper )

Juriul care v-a evaluat a fost urmatorul : DonGambetta, Piticul, Catalin1994.Cei trecuti mai departe au obtinut media notelor peste 8.Notele sunt confidentiale.

Mai jos voi prezenta motivele pentru cei care au fost respinsi :

-lipsa de incredere in voi, v-ati prabusit cu StuntPlaneurile la acrobatii sau ati cazut de pe motor in timp ce faceati stunturi

-ati cantat piese cu continut vulgar, nu ati reusit sa faceti atmosfera si sa incantati publicul

-pe unii dintre voi nu v-am gasit in-game

-unii pe care i-am sunat ba imi spuneau ca le-a luat un politist permisul, ba ca le-a furat unu masina, ba ca le-a cazut internetul

-lipsa de organizare, la 22:00 trebuia sa fiti toti pregatiti acolo unde sustineati proba, eu trebuia doar sa va sun si sa imi confirmati, nu sa ma rog de voi sa veniti, indiferent care era ordinea

-altii au fost descalificati pentru improvizatii ieftine pe loc

-unele numere nu au dat dovada deloc de talent, ci au fost chestii pe care oricine le poate face

-unii dintre voi v-ati inscris dupa ultimul meu post in topic si nu ati avut un grup de minim 5 persoane

In mare parte, toti stiti mai mult sau mai putin de ce ati fost respinsi / descalificati.Daca doriti detalii individuale astept pm, nu am stat sa nominalizez la fiecare deoarece era foarte mult de scris.

Etapa a 2-a se va tine pe 31.08.2013 ora 22.Pana atunci aveti timp sa va pregatiti.

Datorita indisciplinei unora din public, am hotarat sa nu mai facem public eventul in-game ci sa postam tot ce se va intampla la Etapa 2 pe forum.

Multumesc frumos staffului RPG1 pentru ajutorul acordat.Fara ei nu ar fi iesit cat de cat bine eventul.

Din acest moment nu se mai poate inscrie nimeni.

Edited by DonGambetta

Gronkhy - felicitari, vei trece in etapa a 3-a

Costy33 - felicitari, vei trece in etapa a 3-a

LevyY33 si Asqwe - felicitari, veti trece in etapa a 3-a

Juriul care v-a evaluat a fost urmatorul : DonGambetta, Piticul, Catalin1994.Cei trecuti mai departe au obtinut media notelor peste 8.Notele sunt confidentiale.

Mai jos voi prezenta motivele pentru cei care au fost respinsi :

-lipsa de incredere in voi, v-ati prabusit cu StuntPlaneurile la acrobatii sau ati cazut de pe motor in timp ce faceati stunturi

-ati cantat piese cu continut vulgar, nu ati reusit sa faceti atmosfera si sa incantati publicul

-pe unii dintre voi nu v-am gasit in-game

-unii pe care i-am sunat ba imi spuneau ca le-a luat un politist permisul, ba ca le-a furat unu masina, ba ca le-a cazut internetul

-lipsa de organizare, la 22:00 trebuia sa fiti toti pregatiti acolo unde sustineati proba, eu trebuia doar sa va sun si sa imi confirmati, nu sa ma rog de voi sa veniti, indiferent care era ordinea

-altii au fost descalificati pentru improvizatii ieftine pe loc

-unele numere nu au dat dovada deloc de talent, ci au fost chestii pe care oricine le poate face

-unii dintre voi v-ati inscris dupa ultimul meu post in topic si nu ati avut un grup de minim 5 persoane

In mare parte, toti stiti mai mult sau mai putin de ce ati fost respinsi / descalificati.Daca doriti detalii individuale astept pm, nu am stat sa nominalizez la fiecare deoarece era foarte mult de scris.

Etapa a 2-a se va tine pe 31.08.2013 ora 22.Pana atunci aveti timp sa va pregatiti.

Datorita indisciplinei unora din public, am hotarat sa nu mai facem public eventul in-game ci sa postam tot ce se va intampla la Etapa 2 pe forum.

Multumesc frumos staffului RPG1 pentru ajutorul acordat.Fara ei nu ar fi iesit cat de cat bine eventul.

Avand in vedere faptul ca ati ramas exact 3, nu vor fi acordate premii 2 si 3 deoarece nu va mai exista nicio concurenta.Doar unul dintre concurenti va castiga.Dupa terminarea eventului voi posta video cu numerele fiecarui.

Nu am avut cum sa va trec pe mai multi deoarece unele numere au fost executate in bataie de joc sau nu improvizate.Sa nu mai zic de faptul ca unii dintre voi nu stiau nici cand e urmatoarea etapa, nici macar nu i-am gasit in-game.

Din acest moment nu se mai poate inscrie nimeni.

Edited by DonGambetta

Numele(in-game): A$Rock

Levelul: 12

Membrii grupului(daca este cazul): Singur

Locatia unde veti tine numarul: Oriunde

Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Interpretez o scena de teatru (actorie).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.