Jump to content

[B-Zone TV] Viata pe patru roti Ep. 1

C R A C K
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Viata pe patru roti , episodul 1

Gen: Racing

Data: 29.08.2013

Scurta prezentare: In acest episod Crack si Gabee se cunosc la o cursa de strada.

SwitchOff si CsmD participa si ei la cursa insa sunt infranti de catre Crack.

Crack este finalist si face cursa cu cel mai bun [Gabee] .

Din pacate, Crack este invins de catre Gabee.

Gabee doreste apoi sa-l cunoasca.

Link:

Bine pentru primul film dar ai cateva greseli...Sa stii ca nu se intelege ce ai scris in primele 2 subtritari, sunt prea rapide.Si iti dau un sfat de acum cand filmez foloseste comanda nameoff ca sa nu se mai vada numele celorlalti jucatori.

Bafta pe viitor.

Ati uitat sa dati /mask, muzica se repeta foarte des, nu ai calitate in videoclip(HD), nu ai filmat bine si scenele sunt foarte copilaresti, nu apare actiunea foarte mult. Felicitari oricum.

Multumesc de pareri . Cum am zis si mai sus , este a 2-a filmare a noastra . Incercam sa perfectionam fiecare cadru , fiecare detaliu . Maine apare partea 2-a din Viata pe patru roti , fiti pe faza .

Edited by CrackSwoka

Multumesc . Pe viitor incercam sa rezolvam toate defectele incat omul sa se uite cu drag si sa mai vrea .

Si desigur , meritul ( 60-70% ) este a lui Gabeexd deoarece el s-a ocupat mai mult .

Edited by CrackSwoka

Buna Ziua!

In primul rand ,doresc sa va multumesc atat pentru parerile bune ,cat si pentru critici.

Din episodul 3 ,voi incerca sa filmez cu o calitate mai buna. Din pacate m-am grabit cu ep. 2 si nuam filmat intr-o calitate mai buna. NameTag-urile vor fi ascunse toate din episodul 3. In episodul 2 ,am omis sa stergem NameTag-urile la unele scene din cauza nervilor si nerabdarii pentru ca nu ne-au iesit bine unelke scene si a trebuit sa filmam den nou si din nou ...

Va multumesc! O zi placuta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.