Jump to content

Kia Niro Concept anunţă un rival pentru Captur, Mokka şi Juke


ZEW Andrei1936
 Share

Recommended Posts

Kia Niro Concept anunţă un rival pentru Captur, Mokka şi Juke

 

 

 

 

 

Kia va intra în cursul anului viitor în segmentul crossoverelor mici de oraş, iar conceptul Niro, ale cărui fotografii au fost publicate astăzi, va fi sursa de inspiraţie pentru viitorul model al sud-coreenilor.

 

 

343755l-610x390-b-7bb9d2db.jpg

 

După ce producătorii auto europeni şi nu numai au înţeles că segmentul crossoverelor urbane de segment mic e atrăgător pentru clienţi, numărul modelelor reprezentate în această clasă s-a înmulţit frenetic. Astfel, acolo unde la acum doi ani vorbeam de Nissan Juke şi atât, astăzi avem o armată de modele care mai de care mai "jucăuşe", dedicate publicului tânăr.

 

 

Conceptul se numeşte oficial Kia Niro şi îl vedem astăzi în fotografii, urmând ca versiunea "în carne şi oase" să fie prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, care va începe în 10 septembrie. Desenat la Centrul de Design pe care Kia îl are la Frankfurt ("la mai puţin de un kilometru de Salonul Auto", aşa cum anunţă coreenii în comunicatul oficial), noul Niro Concept poartă semnătura directorului european de design al mărcii, Gregory Guillaume. "Kia Niro acceptă orice provocare îi este aruncată de şoferii moderni şi combină caracterul aventuros cu o caroserie robustă, dar substanţial aplecată spre partea de design", anunţă oficialii brandului asiatic.

 

852524l-610x390-b-8752b0b2.jpg

 

Conceptul Niro este desenat pentru a descrie imagistic liniile viitorului model de serie, care probabil că va apărea în versiune de producţie în cursul anului viitor. În aceste condiţii, Kia nu a oferit detalii despre motorul montat sub capota conceptului. Este de aşteptat însă ca producătorul sud-coreean să ofere aceleaşi motorizări pe care le are deja în gamă, linia de modele de segment B fiind una deja destul de bogată: Rio, Rio Sedan, Venga şi Soul.

 

 

 

Credeti ca sud-coreeni vor reusi sa rupa "gura targului" cu aceasta masina? Parerea mea este ca acest concept nu se poate numi rival pentru modelele Captuk, Mokka sau Juke.

Link to comment
Share on other sites

Un concept masiv, puternic si sportiv, designul exterior este aerodinamic, masina are un aspect futuristic. Motorizarile sunt excelente pentru o masina ca aceasta. Imi place.

Link to comment
Share on other sites

Într-adevăr, un model futurist, puternic și masiv. Șasiul este unul bine și atent lucrat, iar părerea mea e că se detașeaza cu mult față de un Nissan Juke, însă are și un mare defect, iar acela este înghesuirea sa, fiind foarte îndesat, dar este frumos pe langa noile concepte SUV.

Edited by CNR
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.