Jump to content

Producătorul german Gumpert a intrat din nou în insolvență

RobertCM
 Share

Recommended Posts

Producătorul german Gumpert a intrat din nou în insolvență

• Creatorul supercarului Apollo, marca germană Gumpert a intrat din nou în faliment. Nu este prima dată când firma germană are probleme financiare.Producători de supercaruri în serie mică trăiesc vremuri grele.

311555l-610x390-b-f89b7f66.jpg

• După ce Wiesmann a intrat în insolvență anul acesta, iar anul trecut am pierdut marca Artega, a venit rândul gemanilor de la Gumpert să intre din nou în faliment.

• Gumpert a mai avut probleme financiare și acum un an de zile, dar a reușit să se redreseze după ce un investitor s-a arătat decis să cumpere marca. Se pare, însă, că problemele au reapărut după ce acest investitor a renunțat la planurile sale, iar conform presei germane, Gumpert a intrat din nou în insolvență.

Gumpert_Apollo_White.jpg

Gumpert Apollo

• Gumpert a fost înființată în 2004 de către un fost manager Audi și a devenit celebră prin supercar-ul Apollo. Acest bolid gândit mai mult pentru uzul pe pistă era disponibil în mai multe variante de putere, de 650 și 800 CP. Cea mai rapidă variantă a lui Apollo putea atinge 100 km/oră în 3.1 secunde.

2012-gumpert-apollo-enrag-9_600x0w.jpg

Edited by RobertCM

Îmi pare rău pentru producător, însă, chiar și pentru cei ce vor astfel de mașini ca să alerge cu ele pe pistă, nu cred că-i o alegere tocmai bună. Probabil și din cauza multelor inconveniențe, pe care unele dintre modelele Apollo le au.

Sunt masini care rar vezi si pe unde vezi. Oricum, n-au avut mare productie, aceste masini sunt "unicate" in felul, nu inteleg la cer vor sa se astepte. Cel mai probabil ca un alt investitor sa se ocupe de firma si sa-si revine putin cate putin.

Pacat! Sunt masini rare dar unice. Eu totusi cred ca un investitor privat si pasionat al acestei industrii, va salva acest producator si de ce nu...poate va scoate si mai multe modele. Ar fi pacat, pentru ca am inteles ca au niste ingineri foarte buni care fabrica aceste masini si eu cred ca sa vazut acest lucru, la modelul Gumpert Apollo.

Edited by RTS Andrei 1995

Nu mai salveaza nimeni nimic, Daca nu revin cu picioarele pe pamant si abandoneaza toate aceste proiecte si modele, supercaruri, care nu pot concura cu o italianca (ferrari / lambo), atunci sunt pierduti. Trebuie sa faca modele pentru clasa de mijloc a societatii, masini bune, dar ieftine, cu costuri putine de productie. Pe piata supercarurilor nu se pot baga...e prea mare concurenta si e prea greu sa se puna cu "seniorii".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.