LloydSiLENT Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Nume: Hell_sTar Ce problema ai?: Imi da o eraore la pes 2013 cand termin meciu : Visual C+++Run Time si am mai citit pe undeva ca trebuie sa iau alta versiune si am luat si imi da o eroare . O scurta descriere a situatiei: Cum il pot face. Screenshot: Alte precizari : Va rog ajutati-ma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 De la placa video mai mult ca sigur nu-ti suporta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 (edited) Fi atent. 1. Vad ca folosesti Mozilla. 2. Modifica acolo unde descarci sa nu fie cu diacritice! 3. Incearca iar. Si cum a zis si RisK, ce placa video ai? Edited September 6, 2013 by S4L WopsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) voi astia doi de sus, in special risk...aveti macar un gram de creier ? de ce va bagati total aiurea daca nu va pricepeti ? Nume: Hell_sTar Ce problema ai?: Imi da o eraore la pes 2013 cand termin meciu De la placa video mai mult ca sigur nu-ti suporta! adica el spune clar ca dupa ce termina un meci ii da eroarea si tu spui ca din cauza placii video nu suporta jocul ? daca nu l-ar suporta de ce l-ar deschide ? ........ @ hell star instaleaza versiunea asta : http://www.microsoft...ls.aspx?id=5555 si spune-mi daca iti merge. Edited September 7, 2013 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts