South Edward NissaN Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Nick-ul tau: Edward_Nisan Descrierea bugului: Eram pe Chiliad cu niste prieteni dupa ce am dat rob si la un moment dat literele N si E se prabusesc . Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Nu este bug . Acele cutii le vezi doar tu picate . Am facut mai adineauri un test cu un prieten si intradevar le poti da jos , dar vezi numai tu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Da eram cu cei 2 prieteni pe skype iar 1 din ei(zonker) zicea ca si la el au picat iar Tyky zice ca unde naibi unde naibi ca la el nu au nimica de aceea am decis sa raportez asta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Avicii Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 După câteva minute de la punerea mapei , am văzut eu ca lipseşte partea de jos a Z-ului , am chemat pe cel care a facut mapa ( [rTs]Mihai ) , si a spus că nici el nu vede z-ul.In afara de Z , toate ar fi trebuit să fie in regulă.Dar printre altele a spus şi că dacă trage cineva in ele se distrug obiectele ( cel puţin pentru cel care trage ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.