Jump to content

Mercedes-Benz prezintă conceptul Sprinter Caravan la Düsseldorf

Conner Q
 Share

Recommended Posts

Mercedes-Benz prezintă conceptul Sprinter Caravan la Düsseldorf

Germanii de la Mercedes-Benz demonstrează încă o dată că nu-şi neglijează divizia de vehicule utilitare şi vin la Düsseldorf cu Sprinter Caravan Concept, o autorulotă dedicată celor pasionaţi de camping.

mercedes-benz-sprinter-caravan-front.jpg?width=610&height=343

Bazat pe noul Mercedes-Benz Sprinter High-Roof, conceptul Caravan are ca punct principal de atracţie interiorul similar cu cel al unui yacht.

mercedes-benz-sprinter-caravan-03.jpg?width=600&height=400

Latura dreaptă a prototipului este complet deschisă şi permite vizitatorilor să vadă living-ul integrat în interior. Plafonul este căptuşit cu Alcantara şi decorat cu LED-uri, iar scaunele sunt tapiţate cu piele de culoare albă. Interiorul a mai primit şi o banchetă extensibilă amplasată lateral, ce poate fi transformată într-un pat dublu.

mercedes-benz-sprinter-caravan-06.jpg?width=867&height=550

Habitaclul mai găzduieşte un televizor cu ecran plat, o mini-bucătărie dotată cu aragaz şi frigider plus o mini-toaletă. Deocamdată Mercedes-Benz nu a oferit alte informaţii despre Caravan Concept.

Edited by CNR

Hmm, chiar imi place ce vad! Ar fi fost frumos ca aceea "canapea" sa se deschida. Atunci ar fi fost o masina superba! Frumoasa ideea si cu mini-toaleta + televizorul acela cu ecran plat. Felicitari nemtilor pentru aceasta idee si sper sa nu ramana un simplu concept.

Vaai, dar cat de inovatori sunt cei de la Mercedes. Cred ca majoritatea oamenilor vor alege o adevarata caravana ci nu o duba cu un WC si o canapea inauntru...

Nu cred ca este pentru plimbari foarte lungi, excursii de mii de km...

Cred ca e bun sa te duci pana la Bucuresti / Constanta si inapoi...Modelul acesta (daca va intra in productie) nu va avea succes. Pentru ce vor ei sa faca, le trebuie o platforma mult mai mare.

Edited by RobertCM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.