yenneK Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Va voi arata cateva dintre avatarele facute de mine, sper sa va placa. Puteti sa folositi oricare din creatiile mele postate aici . Astept pareri . Voi mai posta si alte avatare. Creatiile au fost sterse pt. ripping si Kenney sanctionat. Edited September 8, 2013 by F4L oTo RIP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozencs Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Bravo frate se vede ca te pricepi .Tine-o tot asa !Poti sa-mi faci si mie un avatar ^'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Bravo frate se vede ca te pricepi .Tine-o tot asa !Poti sa-mi faci si mie un avatar Multumesc pentru incurajare Daca vrei poti folosi unul din avatarele de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Frumoase majoritatea avatarelor, bine și atent lucrate, efecte potrivite și contrast bine evidențiat, însă unele lucrări, după părerea mea sunt putin cam prea încărcate. Oricum, sunt chiar reușite, felicitări pentru munca depusă ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Frumoase majoritatea avatarelor, bine și atent lucrate, efecte potrivite și contrast bine evidențiat, însă unele lucrări, după părerea mea sunt putin cam prea încărcate. Oricum, sunt chiar reușite, felicitări pentru munca depusă ! Multumesc mult pentru aprecieri, stiu ca unele sunt putin cam incarcate, adevarul e ca sunt unele la care m-am si grabit. Revin cu alte cateva avatare mai tarziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradleyyz Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) Foarte frumoase avatarele, chiar te pricepi. Ai un + de la mine. Pot sa il port eu ? Edited September 3, 2013 by Bradleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 (edited) Foarte frumoase avatarele, chiar te pricepi. Ai un + de la mine. Pot sa il port eu ? Multumesc ! Da poti. New Avatars : Creatii sterse pt. ripping. Edited September 8, 2013 by F4L oTo RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turlea Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Superi tari avatarele! Chiar te pricepi. Edited September 4, 2013 by pH Ony Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Da, sunt reusite nu am ce sa iti spun, dar incearca sa le faci mai complexe.. sa arate mai interesant, niste efecte, oricum, sunt frumoase. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Va multumesc tuturor pentru aprecieri !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Multumesc ! Da poti. New Avatars : Signature: Hmm, îmi plac mult ultimele 3 avatare și al 2-lea. Ultimul avatar cred că ar fi perfect dacă ai scoate efectul de pe găt. În rest, părerea mea de amator e că sunt destul de ok, te pricepi la efecte și ai gusturi, felicitari, ține-o tot așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Frumoase lucrari, te pricepi la avatare. Tine-o tot asa! Stii sa te folosesti bine de efecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Hmm, îmi plac mult ultimele 3 avatare și al 2-lea. Ultimul avatar cred că ar fi perfect dacă ai scoate efectul de pe găt. În rest, părerea mea de amator e că sunt destul de ok, te pricepi la efecte și ai gusturi, felicitari, ține-o tot așa. Editat la repezeala: Sper ca iti place. Frumoase lucrari, te pricepi la avatare. Tine-o tot asa! Stii sa te folosesti bine de efecte. Multumesc !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Editat la repezeala: Sper ca iti place. Multumesc !! Mulțumesc, a ieșit ok, chiar dacă a fost la repezeală, îmi place și textul. O să primești un + din partea mea. Felicitări pentru munca depusă pentru celelalte creații, ține-o tot așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Mulțumesc, a ieșit ok, chiar dacă a fost la repezeală, îmi place și textul. O să primești un + din partea mea. Felicitări pentru munca depusă pentru celelalte creații, ține-o tot așa. Multumesc inca odata New (PS - Cereri): Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 (edited) Nu merge edit la ultima postare. New: RIP Edited September 8, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edu7 Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Toate's RIP daca vreti va arat de unde are avatarele + ca puteti si voi observa cand e vorba sa pun un text pune aceelasi font. # Si mai pune si outer glow la toate # jailnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 (edited) Toate's RIP daca vreti va arat de unde are avatarele + ca puteti si voi observa cand e vorba sa pun un text pune aceelasi font. # Si mai pune si outer glow la toate # jailnic. "Sal kf". Mda, bine. Si eu te iubesc. Daca vreau sa folosesc acelasi font ai vreo problema ? Si ia zi, la toate am pus outer glow ? Mie unul imi place cum arata cu outer glow, deci te pup. Cer warn up pentru tine. Edit: "sa pun un text", se poate vedea cat de intelectual esti din status update-ul tau Edited September 7, 2013 by Kenney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edu7 Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 "Sal kf". Mda, bine. Si eu te iubesc. Daca vreau sa folosesc acelasi font ai vreo problema ? Si ia zi, la toate am pus outer glow ? Mie unul imi place cum arata cu outer glow, deci te pup. Cer warn up pentru tine. Edit: "sa pun un text", se poate vedea cat de intelectual esti din status update-ul tau Fiecare isi pune ce status vrea. # Esti acuzat de RIP te scapi cand te iei de mine, "baiatule" ia raspunde recunosti ca ai facut rip sau pun link de download cu majoritatea avatarelor "facute de tine " # daca te crezi tare, ia spune-mi si mie cum ai pus brush pe acele avatare? # revin cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenneK Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Fiecare isi pune ce status vrea. # Esti acuzat de RIP te scapi cand te iei de mine, "baiatule" ia raspunde recunosti ca ai facut rip sau pun link de download cu majoritatea avatarelor "facute de tine " # daca te crezi tare, ia spune-mi si mie cum ai pus brush pe acele avatare? # revin cu edit. Nici bine nu ai venit pe comunitate si incepi sa iti faci dusmani, frumos viitor Nu are rost cu asemenea oameni, o sa postez creatii doar la cereri si-atat, topic closed va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 (edited) Fiecare isi pune ce status vrea. # Esti acuzat de RIP te scapi cand te iei de mine, "baiatule" ia raspunde recunosti ca ai facut rip sau pun link de download cu majoritatea avatarelor "facute de tine " # daca te crezi tare, ia spune-mi si mie cum ai pus brush pe acele avatare? # revin cu edit. Daca se demonstreaza ca sunt RIP-uri o sa fie sanctionat. Astept PM cu lucrarile care spui ca sunt RIP, pana atunci o sa inchid topic-ul. Edited September 8, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts