Jump to content

> Creatii Kenney <

yenneK
 Share

Recommended Posts

112kkl4.png

Va voi arata cateva dintre avatarele facute de mine, sper sa va placa. Puteti sa folositi oricare din creatiile mele postate aici

;).

Astept pareri

:). Voi mai posta si alte avatare.

Creatiile au fost sterse pt. ripping si Kenney sanctionat.

Edited by F4L oTo
RIP

Bravo frate se vede ca te pricepi =D> .Tine-o tot asa =D> !Poti sa-mi faci si mie un avatar br=

Multumesc pentru incurajare :D Daca vrei poti folosi unul din avatarele de mai sus.

Frumoase majoritatea avatarelor, bine și atent lucrate, efecte potrivite și contrast bine evidențiat, însă unele lucrări, după părerea mea sunt putin cam prea încărcate. Oricum, sunt chiar reușite, felicitări pentru munca depusă !

Frumoase majoritatea avatarelor, bine și atent lucrate, efecte potrivite și contrast bine evidențiat, însă unele lucrări, după părerea mea sunt putin cam prea încărcate. Oricum, sunt chiar reușite, felicitări pentru munca depusă !

Multumesc mult pentru aprecieri, stiu ca unele sunt putin cam incarcate, adevarul e ca sunt unele la care m-am si grabit. Revin cu alte cateva avatare mai tarziu.

Foarte frumoase avatarele, chiar te pricepi. Ai un + de la mine.

WD4cFLv.png

Pot sa il port eu :) ?

Multumesc :D! Da poti.

New Avatars :

Creatii sterse pt. ripping.

Edited by F4L oTo
RIP

Multumesc :D! Da poti.

New Avatars :

Cah7YLi.pngUSiAMDU.pngo9d5R2k.pnggNkfXPR.pngWUvpNmU.pngGQydDuK.png

Signature: VIWd6O4.png

Hmm, îmi plac mult ultimele 3 avatare și al 2-lea. Ultimul avatar cred că ar fi perfect dacă ai scoate efectul de pe găt. În rest, părerea mea de amator e că sunt destul de ok, te pricepi la efecte și ai gusturi, felicitari, ține-o tot așa.

Hmm, îmi plac mult ultimele 3 avatare și al 2-lea. Ultimul avatar cred că ar fi perfect dacă ai scoate efectul de pe găt. În rest, părerea mea de amator e că sunt destul de ok, te pricepi la efecte și ai gusturi, felicitari, ține-o tot așa.

Editat la repezeala:

6NEPBjp.png

Sper ca iti place.

Frumoase lucrari, te pricepi la avatare. Tine-o tot asa!

Stii sa te folosesti bine de efecte.

Multumesc !!

Editat la repezeala:

6NEPBjp.png

Sper ca iti place.

Multumesc !!

Mulțumesc, a ieșit ok, chiar dacă a fost la repezeală, îmi place și textul. O să primești un + din partea mea. Felicitări pentru munca depusă pentru celelalte creații, ține-o tot așa.

Mulțumesc, a ieșit ok, chiar dacă a fost la repezeală, îmi place și textul. O să primești un + din partea mea. Felicitări pentru munca depusă pentru celelalte creații, ține-o tot așa.

Multumesc inca odata :D

New (PS - Cereri): rAdW8LZ.png

Toate's RIP daca vreti va arat de unde are avatarele + ca puteti si voi observa cand e vorba sa pun un text pune aceelasi font.

# Si mai pune si outer glow la toate

# jailnic.

"Sal kf". Mda, bine. Si eu te iubesc.

Daca vreau sa folosesc acelasi font ai vreo problema ? Si ia zi, la toate am pus outer glow ? Mie unul imi place cum arata cu outer glow, deci te pup.

Cer warn up pentru tine.

Edit: "sa pun un text", se poate vedea cat de intelectual esti din status update-ul tau ;)

Edited by Kenney

"Sal kf". Mda, bine. Si eu te iubesc.

Daca vreau sa folosesc acelasi font ai vreo problema ? Si ia zi, la toate am pus outer glow ? Mie unul imi place cum arata cu outer glow, deci te pup.

Cer warn up pentru tine.

Edit: "sa pun un text", se poate vedea cat de intelectual esti din status update-ul tau ;)

Fiecare isi pune ce status vrea.

# Esti acuzat de RIP te scapi cand te iei de mine, "baiatule" ia raspunde recunosti ca ai facut rip sau pun link de download cu majoritatea avatarelor "facute de tine "

# daca te crezi tare, ia spune-mi si mie cum ai pus brush pe acele avatare?

# revin cu edit.

# Esti acuzat de RIP te scapi cand te iei de mine, "baiatule" ia raspunde recunosti ca ai facut rip sau pun link de download cu majoritatea avatarelor "facute de tine "

# revin cu edit.

Nici bine nu ai venit pe comunitate si incepi sa iti faci dusmani, frumos viitor :)

Nu are rost cu asemenea oameni, o sa postez creatii doar la cereri si-atat, topic closed va rog.

:topic_closed::topic_closed:

# revin cu edit.

Daca se demonstreaza ca sunt RIP-uri o sa fie sanctionat. Astept PM cu lucrarile care spui ca sunt RIP, pana atunci o sa inchid topic-ul.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.