Jump to content

Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt

ZEW Andrei1936
 Share

Recommended Posts

Alfa Romeo Giulietta facelift, dezvăluită înainte de Salonul de la Frankfurt

445494l-610x390-b-812567af.jpg

Alfa Romeo va dezvălui la Frankfurt o versiune revizuită a actualului Giulietta. Modelul compact vine cu un design retuşat şi cu un nou motor diesel.

• Alfa Romeo va profita de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a introduce o versiune uşor revizuită a actualului Giulietta. Modelul italian compact primeşte o serie de modificări importante, care se califică pentru un facelift capabil să retuşeze uşor aspectul exterior.

Cu toate acestea, un ochi avizat va putea observa înlocuirea grilei radiatorului, ornamentele cromate pentru proiectoare precum şi jantele de 16, 17 şi 18 inch, cu design nou. Lista revizuirilor este completată de mai multe culori exterioare: Bronze, Anodizzato Blue şi Moonlight Pearl.

• În interior, pasagerii vor primi noul sistem multimedia Uconnect, proiectat pe un ecran cu dimensiuni de 5, respectiv 6.5 inch. Tot pentru interior Alfa Romeo a gândit noi spaţii de depozitare, a folosit noi materiale pentru a îmbrăca scaunele, a schimbat panourile uşilor, mânerele şi planşa de bord şi a redesenat volanul.

411906l-610x390-b-027946d3.jpg

Interior:

282395l-610x390-b-df281ea0.jpg

433689l-610x390-b-8a9bd663.jpg

Tot cu ocazia Salonului de la Frankfurt, Giulietta va primi şi o nouă motorizare. Este vorba despre un diesel JTDM 2 cu o capacitate de 2.0 litri şi o putere totală de 150 de cai putere. Fişa resurselor este completată de un cuplu motor de 380 Nm.

Noua Giulietta îşi va face apariţia în showroom-uri şi va fi disponibilă spre comercializare la nivel european din luna octombrie, după apariţia în cadrul Salonului de la Frankfurt.

Sursa: automarket.ro

Va multumesc ca ati citit acest articol!

Din poza postată de către tine cu exteriorul, nu vad vreo diferenta de modelul precedent, poate doar să fie mai lungueț, insă interiorul este chiar reușit. In fine, nu e cine știe ce, dar arată ca o mașina in adevăratul sens al cuvântului. Multe modele noi apărute sau facelift-uri, in înterior, părerea mea e că sunt chiar hidoase. Cu toate acestea, niciodata nu mi-au plăcut modelele Alfa Romeo, dar acesta este unul destul de ok, pentru o femeie.

@, Intradevar interiorul este si la aceasta masina "hidos". Mi se pare mult prea simplu...sec!

Iar, despre exterior, uite aici o poza mai clara. Imi cer scuze! 132793l-610x390-b-b61c5657.jpg. Sincer..nu prea vad mari diferente ale exteriorului. La bot este foarte putin modificat, daca observi jos, are o forma mai sportiva, iar in rest..este mai lunguiet cu cativa cm. Per total imi place acest model, dar..vorba ta, este o masina ok pentru o femeie.

Edited by RTS Andrei 1995

Nu imi plac farurile alea imense, in rest nu mi se pare atat de hidos designul.

Punctul forte al acestei masini este interiorul, arata foarte bine si imi place ca au pus accent pe lucruri banale din intrior, au facut mai mult spatiu, au facut in asa fel incat sa satisfaca toate nevoile pasagerilor. Imi place, nu sunt de parere este o masina de femei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.