Jump to content

Am platit Vehicle-Phoenix-5€

ElNino

Recommended Posts

Buna seara.

Aseara in jurul orei 21:00 mi-am procurat o masina in valoare de 5 euro de pe site-ul vostru.

Mi sa spus sa astept 24 h ca sa imi primesc masina ...ACUM este ora 1:35 dimineata si nici pana in momentul de fata nu am primit nimic..si au trecut mai mult de 24 de h.

INCEP SA CRED CA NU SUNTETI CEA CE VRETI SA PARETI...MI SA SPUS SA IAU LEGATURA CU BOBO ca el se ocupa cu smecheriile pe aici...imi doresc acei 5 euro inapoi sau masina...http://imageshack.us...4/gdbe.jpg[/img]

mai ma vreo 2 confirmari din partea dvs cum ca am platit pt masina..

Hai ca ti-ai luat o teapa de 5 euro. :)>-

Cum poti fi asa naiv sa crezi ca ti-ai primit o teapa si ca B-Zone nu e ceea ce vrea Bobo sa fie? :)

S-au facut comenzi de sute de euro de persoana si nu s-a ajuns la tepe si se ajunge la tine?

Asteapta sa-ti confirme Bobo comanda si gata, nu e nevoie sa faci topicuri de genu'.

Si inca ceva. Cand o sa primesti vreodata teapa pe Clienti. B-Zone. Ro, imi dovedesti mie, iar eu iti dau de trei ori suma pe care ai platit-o.

CiiiTiiiPuuup! :*Te

Cum de nu vad poza, ca nu merge. 1.Poate Bobo are treaba, eu mi-am cumparat un NRG la ora 2 noaptea in 25-26 aug, urmatoarea zi il aveam. De unde sa stii ca il ai? /carhelp si dai /findvehicle ar trebui sa-ti arate la comanda cu albastru(de pe clienti). Nu are cum sa nu fie masina deja la tine daca tu ai facut totul corect(daca ai scris numele corect aA 12 sau [,. )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.