CBN Royal Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Nume:Royal.xD Ce problema ai?:Toate jocurile mi se minimizeaza brusc dupa tot din 30 in 30 sec O scurta descriere a situatiei:Ma joc normal si mi se minimizeaza brusc.Aceasta se intanpla si la chrome se tot dezactiveaza fereastra si trebuie sa o selectez dinou. Screenshot: Nu prea am la ce face ss Alte precizari:Aceasta mi se intanplat dupa ce am luat de pe net un program(acesta nu mergea) am dat pe el si dupa aia nu mai puteam juca samp nimic ca mi se tot minimizeaza..m-am gandit ca este ceva virus,am bagat alt antivirus am dat fullscan si nimic. ps :va rog frumos sa ma scuzati ca nu am scris problema la topic,am uitat. Edited September 5, 2013 by RW Royal xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Ai cumva mess-ul descis sau ceva care sa ceara logarea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts