GCF Jeff Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 daca dau la shop si la cont premium imi spune ca pot oavea o mmasina sport si 2 masini simultan.Deja am 2 masini dar cum le fac sa imi apara simultan ?Si masina sport o primesc sau am acces deacum incolo sa o iau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Dacă iei cont premium vei putea lua mașină sport atât de la Dealership cât și de la playeri. Nu vei primi nicio mașină sport dacă iei premium. Nu poți face să apară ambele mașini în același timp. Odată ce dai /switchkey una din ele dispare, iar cealaltă apare. Sper că te-am lămurit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GCF Jeff Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Ok multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Fara cont premium poti avea 2 masini (1 motor si o masina) iar cu cont premium poti avea 4 masini (2 masini, 1 motor, o barca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ SpeeD Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Nu ai cum sa spawnezi ambele masini deodata. Asa este din scriptul serverului. Folosesti [/vehswtich] sa schimbi dintr-una intr-alta, respectiv dupa folosirea comenzii cea care era vizibila pe server va disparea si va aparea a 2-a, cea pe care ai vrut tu sa ti-o spawnezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Nu te lua dupa Veve. Cu premium account poti avea: 2 masini, 2 motoare, 2 barci: 2 elicoptere. Deci inainte aveai 4 slot-uri, iar acum ai 8. Cat despre spawnarea a mai multor masini este imposibila deoarece s-ar face un lag imposibil. Fiecare masina are un numar. Tu folosesti [vehswitch] + numarul masinii respective pentru a spawnao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Aici ai toate informațiile despre cont premium http://clienti.b-zone.ro/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=18. Aici ai răspunsurile la întrebări frecvente http://clienti.b-zone.ro/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.