Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

ajutor cont premium

GCF Jeff

Recommended Posts

daca dau la shop si la cont premium imi spune ca pot oavea o mmasina sport si 2 masini simultan.Deja am 2 masini dar cum le fac sa imi apara simultan ?Si masina sport o primesc sau am acces deacum incolo sa o iau?

Dacă iei cont premium vei putea lua mașină sport atât de la Dealership cât și de la playeri. Nu vei primi nicio mașină sport dacă iei premium.

Nu poți face să apară ambele mașini în același timp. Odată ce dai /switchkey una din ele dispare, iar cealaltă apare.

Sper că te-am lămurit.

Fara cont premium poti avea 2 masini (1 motor si o masina) iar cu cont premium poti avea 4 masini (2 masini, 1 motor, o barca).

Nu ai cum sa spawnezi ambele masini deodata. Asa este din scriptul serverului. Folosesti [/vehswtich] sa schimbi dintr-una intr-alta, respectiv dupa folosirea comenzii cea care era vizibila pe server va disparea si va aparea a 2-a, cea pe care ai vrut tu sa ti-o spawnezi.

Nu te lua dupa Veve. Cu premium account poti avea: 2 masini, 2 motoare, 2 barci: 2 elicoptere. Deci inainte aveai 4 slot-uri, iar acum ai 8. Cat despre spawnarea a mai multor masini este imposibila deoarece s-ar face un lag imposibil. Fiecare masina are un numar. Tu folosesti [vehswitch] + numarul masinii respective pentru a spawnao.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.