Jump to content

radiKal Design

radiKal
 Share

Recommended Posts

pk2w.png

prototype.png

bzonetext.png -> asta am facut-o pentru cineva

Mai am cateva care le-am facut la "Cereri" dar is printre primele care le-am facut si nu is tocmai bune,nu are rost sa le pun.Astea is cam cele mai bune lucrari ale mele.

Sunt incepator,abia ieri m-am apucat de photoshop,dar imi place mult sa fac.

Orice sfat e binevenit. :)

Ms.

Am uitat sa o pun pe asta:

sigcar.png

New (tocmai am terminat-o) :

johncenai.png

In legatura cu tutorialele,am incercat,dar nu reusesc deloc sa fac dupa tutorial X( ...ma blochez tot timpul la un pas.Asta cu John Cena am incercat sa o fac dupa tutorial,dar nu am inteles ceva,si m-am enervat si am facut dupa mine.

Am nevoie de ajutor in legatura cu smudge.Nu inteleg cum sa fac tot felul de "fumuri".

Imaginea urmatoare e facuta de crystianos,nu inteleg cum sa fac "fumul" ala: http://img.b-zone.ro/images/1r52t432co01vu94ve4.png

Va rog daca poate cineva sa imi explice.

Pentru Andres_Paquito:

cuneocopy.png

@Bello - Chiar as vrea sa mai invat cate ceva la text,daca ai ceva pls dami un PM cu niste tutoriale.Ms.

Incearca sa pui stroke in loc de acel efect iar renderul sa il pui dupa stroke , se vede mai bine.

Tocmai am facut inca una:

mirrorsedge.png

Care credeti ca e cea mai buna dintre cele 3 ? (stiu ca toata sunt urate =)) )

Probabil asta vi se pare cam ciudata dar e prima imagine care am resuit sa fac cu smudge asa,de mult incerc sa fac asa si nici acuma nu stiu cum am reusit :| .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.