Jump to content

radiKal Design

radiKal
 Share

Recommended Posts

lucrarea cu care ai castigat sotw.. e cea mai frumoasa dintre toate lucrarile de la sotw de la 1 pana la 7... sa accentuat un pic lumina iesea ff frumos.. orcum este cea mai buna lucrare a ta credema ;) mai cisteste tutoriale de baza... sau mai schimbatti stilu pt a evoluaa ..

Ultima arata destul de ok dar

# patternul ala nu isi are locul acolo.

Acolo pe mana unde tine sabia aia ce o mai fi e oversharpened. La cap par etc e putin 'blured' iar la mana e oversharpened.

Si mai ai cateva greseli.

# Ai nevoie de mai mult depth, iar lumina nu bate de unde trebuie.

Uite aici inca o greseala.

02792828881865957827.png

ba pai .. e frumoasa.. mai putin .. lightings effect.. nu l-ai pus bine .. eu vreau sa constat ceva :-? esti mai bun decat toti designeri dp b-zone nu cred ca e vro unu :P ma refeream doar la designeri... :D gg hai ca inveti :)

ba pai .. e frumoasa.. mai putin .. lightings effect.. nu l-ai pus bine .. eu vreau sa constat ceva :-? esti mai bun decat toti designeri dp b-zone nu cred ca e vro unu :P ma refeream doar la designeri... :D gg hai ca inveti :)

Wow multumesc,dar nici chiar asa :))) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.