SuperdyJPN Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Imi place aceea cu Corleone Family Pt sign , GJ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 SOTW #7 (winner ) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Logo e frumos La ceea de la SOTW 7 e frumushik ... Dar eu castigam daca nu ma dadea afara...Nu am citit reg Recunosc...asta e ! Felicitari <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 frumos !! felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 lucrarea cu care ai castigat sotw.. e cea mai frumoasa dintre toate lucrarile de la sotw de la 1 pana la 7... sa accentuat un pic lumina iesea ff frumos.. orcum este cea mai buna lucrare a ta credema mai cisteste tutoriale de baza... sau mai schimbatti stilu pt a evoluaa .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaeRRR Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 SOTW #7 (winner ) : No comment, superba. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 @cristal - recunosc,tu trebuia sa castigi am avut noroc ...bafta la sotw #8 @dezierr - de cand asteptam un comm de la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 @cristal - recunosc,tu trebuia sa castigi am avut noroc ...bafta la sotw #8 @dezierr - de cand asteptam un comm de la tine Mersi ...Bafta si tie..Oricum lucrarea e bestiala Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 nice imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 faine,gg te pricepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Foarte Draguta , bravo imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Frumoase Gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 asta e frumoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 bv prodane progresezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Ba la tn stii ce am de zis continua la fel ca evoluezi macar tu nu le faic degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubliss Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 New: mda....imi amintesc cand ai inceput cu ps-u si imi ziceai ca nu stii nik si eo ma dadeam cocos ei bn nu prea mai pot sa fac asta ma cam depasesti felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ultima arata destul de ok dar # patternul ala nu isi are locul acolo. Acolo pe mana unde tine sabia aia ce o mai fi e oversharpened. La cap par etc e putin 'blured' iar la mana e oversharpened. Si mai ai cateva greseli. # Ai nevoie de mai mult depth, iar lumina nu bate de unde trebuie. Uite aici inca o greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 frumoasa..gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Draguta lucrarea .. renderul cam paralel cu lumina iar acea "linie" sau ce ai vrut sa faci la text cu Clipping mask e cam aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 ba pai .. e frumoasa.. mai putin .. lightings effect.. nu l-ai pus bine .. eu vreau sa constat ceva esti mai bun decat toti designeri dp b-zone nu cred ca e vro unu ma refeream doar la designeri... gg hai ca inveti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Foarte frumos , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 ba pai .. e frumoasa.. mai putin .. lightings effect.. nu l-ai pus bine .. eu vreau sa constat ceva esti mai bun decat toti designeri dp b-zone nu cred ca e vro unu ma refeream doar la designeri... gg hai ca inveti Wow multumesc,dar nici chiar asa ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts