Jump to content

2014 Audi A3 Cabrio

ZEW Andrei1936
 Share

Recommended Posts

2014 Audi A3 Cabrio - Primele imagini si informatii oficiale

2014-audi-a3-cabrio-3.jpg

Audi a prezentat astazi o serie de imagini oficiale si detalii cu privire la noul A3 Cabrio. Informatiile au fost facute publice cu doar cateva zile inainte de debutul hatchbach-ului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

O schimbare majora cu privire la cea de-a doua generatie a lui A3 cabrio fata de predecesorul sau consta in folosirea unei pltforme mai lungi comparativ cu sedanul din care deriva. Per total, modelul este mult mai spatios si mai usor cu 50 de kilograme, asta datorita utilizarii materialelor usoare si a noii platforme MQB.

• Astfel, versiunea 2014 a lui Audi A3 Cabrio masoara 4.42 de metri, are o latime de 1.79 metri si o inaltime de 1.41 metri. Ampatamentul a fost majorat de la 4.24 metri la 4.42 de metri, iar capacitatea de incarcare a portbagajului a crescut la 287 de litri.

• Plafonul rabatabil este acoperit de un material textil, iar mecanismul a fost fabricat din magneziu si otel, pentru a tine greutatea sub control. Conform oficialilor Audi, acesta poate cobori sau urca in mai putin de 18 secunde la viteze de pana la 50 km/h.

2014-audi-a3-cabrio-1.jpg

In Europa, noul Audi A3 Cabrio va sosi cu doua unitati pe benzina. Vorbim despre motorul de 1.4 litri TSI de 138 de cai si cel de 1.8 litri TSI de 178 de cai. Pentru fanii unitatilor diesel, A3 Cabrio va dispune de motorul de 2.0 litri, capabil sa ofere 148 de cai putere. Dupa debutul oficial, Audi va extinde gama de motorizari cu un diesel de 1.6 litri si 108 CP si, bineinteles, cu versiunea S3 al carui motor de 2.0 litri benzina dezvolta 296 de cai putere.

Noul Audi A3 Cabrio va fi oferit atat in compania unei transmisii automate, cat si alaturi de o cutie manuala, in functie de motorizarea aleasa. Sistemul de tractiune integrala quattro va fi si el disponibil inca de la lansarea pe piata a modelului.

Galerie FOTO:

2014-audi-a3-cabrio-2.jpg

2014-audi-a3-cabrio-5.jpg

2014-audi-a3-cabrio-7.jpg

2014-audi-a3-cabrio-6.jpg

2014-audi-a3-cabrio-4.jpg

Sursa:

automarket.ro

Va multumesc ca ati citit acest articol!

Design-ul exterior este destul de drăguț, însă este o mașină tipic femeiască, în ciuda motorizărilor. Pentru modelul A3 Cabrio, motorul de 1,8l TSI și cu aproape 180CP, pot spune că e puțin cam exagerat, dar, nu știi niciodata la ce să te aștepți de la germani. Nu prea e cine știe ce, cel puțin eu mă așteptam la ceva mai bun de la Audi, însă merge și așa.

Imi place modelul asta, cu toate ca nu sunt un fan al A3-ului sau orice alta masina mica de la Audi...Dar asta chiar imi place...poate pentru ca mi se pare foarte stabila, dintr-o bucata, solida, nu stiu...motorizari are pentru toate buzunarele, de la cele pe benzina pana la diesel, iar cel de S3 promite multe. Imi place masinuta asta, chiar imi place.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.