Jump to content

Conceptul Subaru WRX arată ca o Impreza pe steroizi

RobertCM
 Share

Recommended Posts

Conceptul Subaru WRX arată ca o Impreza pe steroizi

• Subaru a ales calea cea sigură pentru Salonul Auto Frankfurt 2013. Mai exact, japonezii au venit în Germania cu actuala gamă de modele de serie şi doar două concepte – ambele prezentate deja.

noutati-subaru-frankfurt-2013-front.jpg?width=610&height=343

• Japonezii de la Subaru au venit la Frankfurt cu spectaculosul concept Subaru WRX, care s-ar putea să devină, în cele din urmă, un succesor pentru modelul Impreza WRX STI din prezent.

• Şi trebuie să spun că prototipul arată foarte bine. Dacă maşina de serie va arăta la fel de bine ca acest concept, Subaru va trage lozul câştigător în lupta cu rivalul Mitsubishi Lancer Evolution. Sigur, nu se ştie cu ce o să iasă la rampă Mitsubishi pentru următoarea generaţie a maşinii de raliuri pentru şosea, însă se anunţă un duel care merită urmărit.

noutati-subaru-frankfurt-2013-4.jpg

• Pe lângă studiul de design WRX, cei de la Subaru au venit la Frankfurt şi cu conceptul Viziv, care a avut parte de premiera mondială la Salonul Auto Geneva 2013. Viziv e un fel de crossover coupe cu două uşi de tip fluture care ar trebui să ne dea câteva indicii despre viitorul design al modelelor Subaru.

noutati-subaru-frankfurt-2013-1.jpg

Cele două prototipuri au fost acompaniate de actuala gamă de modele de serie Subaru: Forester, XV, Legacy, Outback şi BRZ.

Edited by RobertCM

Am mai zis-o si sustin lucrul asta! Ador aceasta marca..poate si prin faptul ca tata a avut un Subaru Impreza din 2008 si era perfecta...imi pare rau ca nu am apucat sa o conduc si eu.

Cat despre acest nou Subaru WRX...merita toate laudele si felicitarile mele! Un model superb, care daca va trece de la gradul de concept..cu siguranta va avea un succes enorm!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.