Jump to content

Problema Keyboard

MyAir
 Share

Recommended Posts

Nume: MyAir

Ce problema ai?: Am reinstalat Windows-ul ieri. Azi din cate vad, cand apas tastele pentru semne precum " `, nu o ia din prima, mai apas odata, imi apar 2 semne dupa care, evident, unul trebuie sters. Alta problema, care, cred ca face parte din aceeasi categorie, ar fi ca, uneori, cand scriu, dispare cursorul.

O scurta descriere a situatiei: Am zis mai sus.

Screenshot: Nu cred ca e nevoie.

Alte precizari: Sper sa fie ceva minor precum un driver sau ceva de genul, multumesc.

@@MyAir,

Dacă ai windows 7, dute la start unde ai bara de search şi scrie dxdiag ---> Save All informations.

În windows xp e posibil să ai opţiunea în start --> run --> dxdiag ---> Save All infromations.

Şi apoi posteaz-o aici ca să îţi zicem exact.

Primesti un avertisment verbal pentru ca nu ai postat in sectiunea corecta, urmand ca la urmatoarea abatere sa primesti warn. Tastatura nu tine de software, ci de hardware(periferice).

Incearca solutiile de mai sus. Daca nu merge, fa update la Windows.

Moved.

Edited by SQ Joshua

Prietene... am spus ca am o problema cu tastatura, din cauza windows-ului... gandesti? Daca era de la tastatura, imi dadeam si eu seama pentru ca asa prost nu sunt si ma duceam sa-mi cumpar alta. Dar ce pot spune, tu esti domnul moderator... nici n-ai idee cate urari de sanatate imi trec prin cap. Hai bafta.

Astept raspunsuri in continuare de la membrii comunitatii poate o rezolcam..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.