BaNNNu ZEW Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Am apasat pe unistal din greseala dar am inchis si deschis pc iar . Cand am deschis era tot inafara de samp icon care o avea in cosu de gunoi . Cand am pusa la loc si apasa connect ma da pe gta . Imi puteti spune ce sa fac ? Screenshot (în caz că este necesar): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Am apasat pe unistal din greseala dar am inchis si deschis pc iar . Cand am deschis era tot inafara de samp icon care o avea in cosu de gunoi . Cand am pusa la loc si apasa connect ma da pe gta . Imi puteti spune ce sa fac ? Screenshot (în caz că este necesar): - Probabil că atunci când ai apăsat pe uninstall a apucat să se șteargă ceva din joc. Cel mai sigur șterge ce a rămas și instalează jocul din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Am apasat pe unistal din greseala dar am inchis si deschis pc iar . Cand am deschis era tot inafara de samp icon care o avea in cosu de gunoi . Cand am pusa la loc si apasa connect ma da pe gta . Imi puteti spune ce sa fac ? Screenshot (în caz că este necesar): - Incearca sa bagi crack-ul iarasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaNNNu ZEW Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 aaa o problema , cand instalez jocu iar nu ma lasa gta merge pefect imi puteti da va rog careva creck-ul ? traian.lazar16 id de mess Am sters foledru ala SAMP si aplicati samp.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Downloadează install-ul de pe sa-mp.com. Dacă nu reușești, postează aici http://forum.b-zone.ro/forum/57-support/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.